StartUp Walk-In: Mød den farverige robotidémand, iværksætter og investor Lasse Kieffer

Kathrine Viskum Rasmussen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 73.

-

StartUp Walk-In: Mød den farverige robotidémand, iværksætter og investor Lasse Kieffer

Går du med en iværksætter i maven, og har du en innovativ robotteknologisk idé? Måske du allerede har taget springet? Så er StartUp Walk-In stedet for dig.


Den 18. november 2021 klokken 15:30-18:00 kan du suge til dig af viden om, hvordan det er at starte en robotvirksomhed, samtidig med at du kan få en masse gode råd.

Arrangementet foregår på Teknologisk Institut i samarbejde med Odense Robotics med støtte fra Den Europæiske Socialfond.

Mød Lasse Kieffer

Kort før Lasse Kieffers ankomst til verdenen flyttede forældrene til Langeland, hvor faren udøvede sine autodidakte altmuligmandsegenskaber, mens moren gik på loppemarkeder.

Lasse Kieffer var ikke mange somre, inden han købte sit første brugte, gamle fjernsyn på et loppemarked, som han reparerede og solgte tilbage til lokalbefolkningen på Langeland.

Han lavede sit eget alarmsystem, som både lyste og larmede, hvis nogen meldte deres ankomst på hans teenageværelse, der mere mindede om et laboratorie.

En del år senere sad Lasse Kieffer i Universal Robots, der dengang var i sin spæde start, med fingrene i det nyeste indenfor robotteknologi. På det tidspunkt arbejdede han 16 timer om dagen syv dage om ugen sammen med de to andre i virksomheden.

Efter Universal Robots tog han et år med danske ø-rejser med sin mor, hvorefter han fik ideen til at lave en vakuumhånd til robotarme. Han samlede et hold, og 364 dage efter at have startet Purple Robotics, solgte han det hele.

I dag er Lasse Kieffer iværksætter, entreprenør, og han investerer i scaleups med stærke teams, som eksekverer hurtigt. Han har blandt andet investeret i alt fra en sugerørsrensemaskine til robotinvesteringsfond.

Til StartUp Walk-In den 18. november 2021 vil han fortælle om vejen til, hvor han er i dag, og han vil fortælle, hvad han mener er vigtigt i en startup-virksomhed.

 

-

Til StartUp Walk-In kan du…

  • Snuse til start up-miljøet og suge ny viden til dig. Her har du chancen for at møde ligesindede mennesker og udvide dit netværk.
  • Blive klogere på, hvad der sker på iværksætterfronten til arrangementets Open Mic, hvor nogle af de nyeste idéer inden for robotteknologi præsenteres.
  • Møde forskellige service providers, der står klar på dagen til at fodre dig med gode råd og vejledning, som du kan tage med dig på dine videre skridt på vejen til at blive iværksætter.
  • Møde dette arrangements rollemodel, iværksætter, entreprenør og investor Lasse Kieffer, og tage ved lære af hans erfaringer og guldkorn om at opstarte og drive egen virksomhed og vejen dertil.

Skulle du have lyst til at give liv til din egen idé og få feedback fra fagligt kompetente personer, kan du fremlægge din idé til Open Mic. Skriv til Kathrine Viskum for at komme på listen.

Tid og sted

18. november 2021 klokken 15:30-18:00

Teknologisk Institut
Forskerparken 10F
5230 Odense M


-
-