Temadag om regler, ecodesign og markedsregulering for køle- og varmeanlæg - 2014

Jannie Guldmann Würtz

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 82.

Billedet viser en varmepumpe som er ved at blive testet i laboratoriet

Temadag om regler, ecodesign og markedsregulering for køle- og varmeanlæg - 2014

Den 25. september 2014 afholdt Teknologisk Institut en temadag om regler, ecodesign og markedsregulering for køle- og varmeanlæg med fokus på ”hvad skal jeg være opmærksom på og gøre?” – ét år før at de nye ecodesignkrav for varmepumper til væskebaserede centralvarmesystemer træder i kraft.

Temadagen blev afholdt på Teknologisk Institut i Aarhus, auditoriet i bygning 17, fra klokken 12.00 til 17.00 og henvendte sig til installatører med salgsansvar, rådgivere, industrien, producenter og importører af køle- og varmeanlæg.

Deltagerne blev i løbet af dagen introduceret til regler, krav, markedsregulering og markedsovervågning i Danmark og på EU niveau for køle- og varmeanlæg med specielt fokus på varmepumper. Herudover blev det belyst, hvad man skal være opmærksom på i forbindelse med salg og rådgivning samt introduktion af nye produkter på markedet.

Dagen bød endvidere på en rundvisning i Teknologisk Instituts varmepumpe testfaciliteter.

Du kan finde dagens program her.

Læs mere om lignede events Teknologisk Institut har afholdt: