The New Normal

Troels Behrenthz Andersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 89.

Virusceller i blå nuancer med påskriften 'The New Normal'.

The New Normal

Bemærk, at dette projekt er udløbet.

Grib mulighederne for at øge din virksomheds ordrebeholdning og kom på forkant med fremtidige kriser

Teknologisk Institut og FORCE Technology tilbyder nyt online forløb for fremstillingsvirksomheder, der giver din virksomhed de bedste forudsætninger for at udvikle og klargøre jeres organisation til virkeligheden efter coronakrisen.

Har din virksomhed oplevet udfordringer med en svindende ordrebeholdning, dalende interesse for jeres dyrere produkter eller ændrede krav fra kunder?

Hvis svaret er ja, så kan et New Normal-forløb være noget for jer. Vælger I at deltage i et forløb, vil I sammen med en af vores konsulenter gennemgå en proces, hvor I gør status over:

  • virksomhedens nuværende situation og
  • hvilke muligheder der er for at udvikle og tilpasse din virksomhed til verden efter corona - 'the new normal'.

Det kan f.eks. være, at jeres produkt skal have en justering, så det bedre modsvarer eksisterende og potentielle kunders behov, som de ser ud efter corona, eller at I skal finde nye måder at lave indsalg på.

Din virksomhed kan deltage i et New Normal-forløb, hvis I er en fremstillingsvirksomhed eller underleverandør til fremstillingsindustrien og har mellem 10 og 500 ansatte.

Om forløbet

New Normal-forløbet består af 50 betalte rådgivningstimer til et individuelt online rådgiviningsforløb for din virksomhed.

Formålet med forløbet er at skabe refleksion og læring ift. den kaotiske situation som Covid-19 i mange tilfælde har forårsaget – og skabe alignment om dette i virksomheden.

I får tilknyttet en konsulent fra Teknologisk Institut eller Force Technology med mulighed for input fra andre vidensmiljøer. Konsulenten indgår i en dialog med jer om jeres specifikke udfordringer ifm. krisen. Forløbet vil være fokuseret på udvikling og/eller implementering af konkrete tiltag. 

I gennemsnit vil rådgivningsforløbet typisk bestå af 4-5 individuelle online møder af cirka 1 times varighed. Når forløbet er afsluttet vil I stå med en handlingsplan, der skal medvirke til at øge jeres ordretilgang. Planen indeholder anbefalinger med konkrete tiltag, der kan implementeres på hhv. kort (2-3 mdr.) og langt (1-2 år) sigt. 

Tilmelding
Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle-princippet. Kontakt projektleder Jan Overgaardjov@teknologisk.dk eller via kontaktformularen til højre, hvis du er interesseret i at komme styrket gennem krisen. Læser du med på en mobil enhed, så finder du kontaktformularen ved at trykke på 'Kontakt' øverst til højre på siden lige under søgefeltet.

New Normal er et af initiativerne i genstartNU.dk, der er en målrettet indsats fra Industriens Fond. genstartNU.dk skal sikre danske SMV’ers konkurrenceevne under og efter corona-krisen. Formålet er, at danske SMV’er kommer bedst muligt igennem krisen og herefter er rustet til at være aktive medspillere i at få samfundet i gang igen. Læs mere om genstart.NU.dk her.

Find vores onepager om The New Normal her: