The New Normal - Webinarer

Troels Behrenthz Andersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 89.

Virusceller i blå nuancer med påskriften 'The New Normal'.

The New Normal - Webinarer

Deltag i et af vores webinarer om The New Normal og find ud af, om et online rådgivningsforløb er noget for din virksomhed.

Næste webinar afholdes torsdag d. 2. juli kl. 10.00-10.45.

Her vil projektleder Jan Overgaard og innovationksonsulent Troels B. Andersen præsentere New Normal-forløbet, hvad du kan få ud af det og hvordan du kommer i gang.

Sådan tilmelder du dig:
Du tilmelder dig ved at sende en mail til Troels på tbea@teknologisk.dk og skrive følgende i emnefeltet:
NN webinar tilmelding - [navn på din virksomhed]

eller

Du bruger kontaktformularen ude til højre (ser du denne side på en mobil enhed, finder du kontaktformularen ved at trykke på 'Kontakt' oppe i øverste højre hjørne lige under søgefeltet), hvor du skriver dit navn, din email og dit telefonnummer i felterne og i selve beskedfeltet skriver du NN webinar tilmelding - [navn på din virksomhed]. Din tilmelding havner også hos Troels, hvis du bruger denne fremgangsmåde.

Lidt om det praktiske:
Du vil indenfor 24 timer modtage en mail med et link til et møderum i Microsoft Teams, hvor webinaret afholdes. Du behøver ikke selv at have Teams installeret på din computer for at deltage - mødet vil blot blive åbnet i din browser.

Vi anbefaler, at du bruger headset, da det giver den bedste lydoplevelse. Vi opfordrer til, at du holder din mikrofon og kamera slukket under webinaret for ikke at belaste forbindelsen unødigt.