Uddannelses- og forskningsminister Søren Pind besøger Teknologisk Institut i Odense

Anne-Lise Høg Lejre

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 16.

-

Uddannelses- og forskningsminister Søren Pind besøger Teknologisk Institut i Odense

Uddannelses- og forskningsminister Søren Pind og flere medlemmer af Disruptionrådet landede den 9. oktober 2017 hos Teknologisk Institut i Odense, hvor de fik introduktion til, hvordan Instituttet understøtter automation og digitalisering i den danske fremstillingsindustri.

Søren Pind med flere fik bl.a. lov til at opleve kollaborative robotter, kunstig intelligens til affaldssortering, mobile robotter til sygehuse, droneteknologi til præcisionslandbrug, virtual reality til genoptræning - og smage pandekager fra robotteknologisk komfur.

Sidstnævnte var leveret af Ztove, én af start-up-virksomhederne fra Odense Robotics StartUp Hub, som sammen med fire andre robotvirksomheder har til huse i Teknologisk Instituts robotinnovationshaller.

De deltagende medlemmer fra Disruptionrådet var Christiane Vejlø, digital trendanalytiker og CEO hos Elektronista Media; Kim Simonsen, formand for HK; André Rogaczewski, CEO, Netcompany og Jan Damsgaard, professor ved Institut for Digitalisering, Copenhagen Business School.