Udviklingsforløb med 3D-print gav Rotapure nyt design

Sigurd Vigen Pedersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 11.

Close-up af hånd med reagensglas prøver

Udviklingsforløb med 3D-print gav Rotapure nyt design

Rotapure har i et MADE Demonstrationsprojekt sammen med Teknologisk Institut testet 3D-print, og teknologien har nu givet virksomheden et helt nyt design til deres laboratorieudstyr.

- De ting, vi troede var meget komplicerede og besværlige at lave i forhold til at imødekomme kunders behov, har vi fundet ud af er meget nemmere, end vi først forventede. Sådan lyder det fra Peter Munkholm Nielsen, co-founder og CSO i Rotapure efter virkomheden har afprøvet 3D-print til fremstilling af deres produkter.

De ting, vi troede var meget komplicerede og besværlige at lave i forhold til at imødekomme kunders behov, har vi fundet ud af er meget nemmere, end vi først forventede

- Peter Munkholm Nielsen, Rotapure

Rotapure producerer laboratorieudstyr og har deltaget i et MADE Demonstrationsprojekt for at få hjælp til at teste, om 3D-print var løsningen til at imødekomme de ønsker, som Rotapure møder i dagligdagen.

- Af og til kommer der spørgsmål som, hvad hvis den også kunne det her, eller kan vi ikke lave det lidt om, siger Peter Munkholm Nielsen.

I demonstrationsprojektet fik Rotapure hjælp af Teknologisk Institut til at lave en række nye holdere til prøveglas og et helt nyt design til deres rotator-system, som prøveglasholderne isættes.

Du kan høre mere om Rotapures løsning og demonstrationsprojektet i videoen herunder.

Om MADE Demonstrationsprojekter

Med et MADE Demonstrationsprojekt kan en lille eller mellemstor virksomhed få op til 100.000 kroner i støtte til at løse en konkret udfordring i virksomheden eller afprøve en ny teknologi i produktionen.

Der er løbende ansøgningsfrist på demonstrationsprojekter.

Artiklen er oprindeligt publiceret af MADE - Manufacturing Academy of Denmark