URCaps: Udvikling af plugins til Universal Robots

Francois  Picard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 92.

-

URCaps: Udvikling af plugins til Universal Robots

URCaps er software-applikationer, der kan installeres i kollaborative robotter fra Universal Robots, og på den måde kan udvide robotternes egenskaber.

Sammen med robottens standardfunktioner gør URCaps det muligt for distributører, udviklere og integratorer at forbinde ny hardware og tilføje nye kommandoer – for eksempel til at opsamle data eller udføre bestemte bevægelser, handlinger eller sekvenser, der er aktuelle, når udstyret anvendes – direkte fra robottens controller.

Brugeren kan derefter programmere komplekse automationsprocesser, der involverer brugen af tredjeparts software og hardware - nemt og ligetil.

Teknologisk Institut kan hjælpe dig med at designe, integrere og implementere URCaps.

Vores dygtige udviklere, vores placering tæt på Universal Robots og vores tætte samarbejde med virksomheden, gør os til en af de mest kvalificerede kandidater til at hjælpe dig med udvikling af URCaps.

Teknologisk Institut udvikler URCaps. Vi kan bidrage fra den indledende fase, hvor vi definerer og specificerer, og frem til den afsluttende certificering. Vi kan også indgå som konsulenter og hjælpe virksomhederne, der selv vil stå for udviklingsprocessen.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe med?

  • Designe og lave udkast til interface – heriblandt de nyeste URCap-konstruktionsegenskaber.
  • Implementering og integration
  • Test og godkendelse i hele udviklingsprocessen
  • Garanteret certificering

I videoen herunder kan du se en video med tyske ifm, som vi hjalp med at udvikle URCaps. Deres kunder kan nu nemt integrere deres 3D-teknologi i deres produktionslinjer med en UR-robot.