Vision-tjek - Emnehåndtering i produktionen

Michael  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 84.

-

Vision-tjek - Emnehåndtering i produktionen

Vi har flere muligheder for at hjælpe din virksomhed videre med udfordringer omkring opsamling og håndtering af emner med vision-styret robot.

Et eksempel er CAD-picking, hvor der anvendes et standard, industrielt 2D-kamera, og hvor avancerede vision-algoritmer bruger en CAD-model til hurtigt at bestemme den nøjagtige placering samt orientering af emner på en flade - eller endda ustruktureret i en kasse (også kendt som 'bin-picking').

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Proof of concept: Send os prøver af de emner, som skal håndteres. Vi demonstrerer teknologier og løsninger i en fysisk opstilling med kamera og robot, og rådgiver omkring mulige løsninger. 
  • Vi besøger din virksomhed med henblik på at gennemgå produkter og processer, hvor emnehåndtering med vision kunne være relevant. Besøget afsluttes med en rapportering omkring observationer, konklusioner og rådgivning omkring mulige tiltag.