Webinarer, kurser og events - Cirkulære ressourcer

Lars Haahr Jepsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 19 27.

Kurser, webinarer og events i centret

Webinarer, kurser og events - Cirkulære ressourcer

Det er vores mål at inspirere, uddanne og forbinde mennesker, der ønsker at tage del i og styrke sine færdigheder i teknologi, udvikling og kemi.

Få et overblik over vores events, kurser og webinarer nedenfor.

Events

PolymerX

En årlig konference om grøn omstilling på tværs af den polymer-baserede værdikæde – fra design og produktion til indsamling, sortering og genanvendelse af plast og tekstiler. Læs mere og tilmeld dig dette års event her.

POLYMER24 Danish Technoloogical Institute Clean Ida Plastindustrien

Kurser

  • DOE:  Kurset lærer dig at udnytte moderne statistiske værktøjer (Design of Experiments) til langt mere effektivt at planlægge dine forsøg og analysere resultaterne. Bliv klogere på kurset her
  • Gummi: Et målrettet kursus for dig, der udvikler, producerer, sælger, tester eller anvender gummikomponenter i din virksomhed. Kurset giver dig en grundlæggende forståelse af sammenhængen mellem kemi, egenskaber, fremstillingsproces og anvendelse af forskellige gummityper og produkter. Læs mere og se hvornår næste kursus afholdes her.   
  • Lim: Målet med kurset er at give dig en grundlæggende forståelse af sammenhængen mellem kemi, egenskaber, applikationsprocesser og anvendelse af forskellige typer lime og coatings. Du får en forståelse af de mekanismer, der sikrer vedhæftning mellem forskellige materialer og indsigt i de vigtigste polymersystemer og hærdeprocesser. Bliv klogere og tilmeld dig kurset her
  • Plast: Hvad indebærer et cirkulært plastkredsløb? Hvad er god genanvendelse? Og hvad betyder de mange buzzwords, der i flæng bruges om bæredygtighed? Det dykker kurset om plast ned i. Læs mere om kurset og tilmeld dig her
  • Reologi: Reologi er videnskaben om flydeegenskaber og deformation i materialer. Dette kursus starter fra bunden og arbejder frem med gennemgang og demonstration af forskellige reologiske metoder, der giver viden om relevante produktegenskaber. Læs mere om reologi kurset her

Webinarer

  • DOE: Webinaret giver eksempler på, hvordan værktøjet der benytter DOE-egenskaber, og har fået navnet Brownie Bee, har hjulpet danske produktionsvirksomheder til at nedbringe antallet af prototyper og forsøg inden færdigt produkt. Værktøjet er designet, så det er let at bruge for såvel specialister som operatører. Se mere her. 

Netværksgrupper

  • Netværksgruppe for data-drevet procesoptimering: Arbejder du med at finde optimale indstillinger for en proces? Vil du gerne dele erfaringer med ligesindede om hvordan man løser denne type problem på den mest effektive måde? Så bliv en del af Netværksgruppe for data-drevet procesoptimering. Læs mere her.