Ny procesteknologi til kød og kødprodukter (side 2 af 2)

Christian Sylvest Vestergaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72201425

Ny procesteknologi til kød og kødprodukter (side 2 af 2)

WP: 3 Højtryksbehandling af kødprodukter

Folder:

 

Artikler og Omtale

Søltoft-Jensen, J. (2012) Plus Process nr. 4. April s. 22-24

                Produktudvikling med højtryk kræver sund fornuft

Søltoft-Jensen, J (2012) Foodsupply.dk 1.maj

                Tryk på udviklingen af nye kødprodukter

Søltoft-Jensen, J(2012) Videnskab.dk 7.maj

                Speciel kødbehandling skaber gourmet kød

Søltoft-Jensen, J (2012) Livsmedel i Fokus 5- maj side 44

                 Högt tryck på nya köttprodukter

Grossi, A.;Søltoft-Jensen, J.;Knudsen, JC et al... (2012) Meat Science IN PRESS

               Reduction of salt in pork sausages by the addition of carrot fibre or potato starch and high pressure treatment

Wolfenberg, A.; Søltoft-Jensen, J (2012) Effektivt Landbrug 6. juni - side 6

                Svinekød med tryk på

Søltoft-Jensen, J. (2012) Levnedsmiddelbladet nr. 6 side 32

                 Sæt tryk på kødet

Søltoft-Jensen, J. (2012) Levnedsmiddelbladet nr.11 side 52

                  Kødet kan mørnes af trykbølger

Søltoft-Jensen, J (2012) MagasinetInnovation 22/10-2012

                   Kød skal mørnes af trykbølger