Fuldautomatisk renselinje forbereder emner til PVD-belægning

Claus  Mathiasen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 77.

Kig i rensebassiner med vand

Fuldautomatisk renselinje forbereder emner til PVD-belægning

Ny teknologi på Teknologisk Institut gør det nemt at rengøre og forbehandle emner, der skal PVD-belægges. 

Nu kan produktionsvirksomheder se frem til en hurtigere og mere ensartet forbehandling af alle emner, der skal PVD-belægges. På Teknologisk Institut har vi investeret i en fuldautomatisk renselinje, der gør det muligt at programmere vaskeprocesser ud fra det specifikke produkt.   

Computerstyret med robotkran 
Den nye renselinje er 100 procent computerstyret med en robotkran. Robotten tager selv kurve med emner ind i den ene ende af anlægget og afleverer dem rene og tørre i den anden ende. Anlægget består af to opvarmede ultralydskar til rens og affedtning, to aktive skyllekar, et kar til tørring med varm luft og slutteligt et kar til vakuumtørring. Ledningsevnen i karrene kontrolleres online, og ultralydskarrene overfladeskimmes løbende for olie og fedt fra de rensede emner. Sæbedosering og vandkvalitet justeres automatisk, og samtidig separeres olie og fedt fra rensevandet. 

Emnespecifikke vaskeprocesser 
Den nye renselinje programmerer vaskeprocesserne efter det pågældende produkt. Det sikrer derfor en ensartet og effektiv forbehandling af alle emner, der skal PVD-belægges.  

Er der fx tale om komplicerede kølekanaler i sprøjtestøbeværktøjer, introduceres ekstra vakuumtørring, mens man for mere simple emner kan nøjes med at tørre med opvarmet luft. Derved reduceres både tids- og energiforbruget, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Få hjælp til PVD-belægning
Skal dit produkt PVD-belægges? Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.