
Funding til luftprojekter - Få støtte til din innovative luftteknologi
Arbejder din virksomhed med udviklingsprojekter inden for luftteknologi, f.eks. luftkvalitet, sensorer, emissioner eller indeklima? Har I brug for stærke samarbejdspartnere eller funding til at bringe jeres idé på markedet? Hos Teknologisk Institut hjælper vi danske virksomheder med at finde den rette funding og få jeres luftprojekter ud at flyve.
Med vores omfattende erfaring, tværfaglige eksperter og stærke netværk kan vi hjælpe jer med at identificere de mest relevante støtteordninger, finde de rette samarbejdspartnere og strukturere jeres ansøgning optimalt.
Teknologisk Institut kan hjælpe med:
Identificering af relevante støtteordninger til dit luftprojekt (InnoBooster, MUDP, EUDP, Horizon Europe, SMV Digital m.fl.)
- Sammensætning af stærke konsortier med de rette partnere til dit projekt
- Rådgivning og sparring om ansøgningsprocessen tilpasset fondens krav
- Strukturering af projektforløb der matcher både forretningsmål og fondens rammer
- Professionel projektstyring og administration gennem hele projektforløbet
- Adgang til specialiseret viden, testfaciliteter og tekniske eksperter inden for luftteknologi
Få overblik og retning
Fundinglandskabet for luftprojekter kan være uoverskueligt, da både muligheder og krav varierer – fx i forhold til, hvem der skal være hovedansøger, og hvordan ansøgningen må udarbejdes. Teknologisk Institut hjælper jer med at identificere de støtteordninger, hvor jeres virksomhed kan stå i front, som for eksempel InnoBooster eller MUDP. Vi kortlægger formelle krav til konsortiet, partnerroller og projektforløb, så jeres ansøgning matcher både forretningsmål og fondens rammer. Bemærk, at vi i visse programmer ikke kan udarbejde hele ansøgningen for jer, men altid kan tilbyde rådgivning, sparring og bidrag med viden og projektdele.
Find de rigtige partnere
Mange fonde stiller krav om samarbejde på tværs af virksomheder, brancher eller lande. Vi hjælper jer med at finde relevante partnere – f.eks. videninstitutioner, virksomheder eller internationale aktører – og sikrer, at jeres projektkonsortium lever op til både formelle og strategiske krav. Sammen skaber vi et partnerskab, der styrker projektet og opfylder alle fondens kriterier.
Projektforløbet – professionel håndtering hele vejen
Vi bistår med hele eller dele af ansøgningsarbejdet – naturligvis altid inden for de rammer, de enkelte fonde sætter for GTS-institutter. Det betyder, at vi nogle gange kan bidrage direkte til selve ansøgningen, mens vi andre gange primært kan rådgive og sparre om processen. Uanset hvad hjælper vi med at strukturere input, kvalitetssikre ansøgning og projektplan, udarbejde budgetter og sikre god dialog med fundingorganisationen. Derudover kan vores eksperter bidrage med faglig viden og teknisk dokumentation, hvor det styrker projektet.
Når projektet er godkendt, kan vi hjælpe med koordinering og facilitering af samarbejdet mellem parterne, testfaciliteter, tekniske eksperter, rapportering og administration efter fondens krav samt den nødvendige kommunikation.
Eksempler på luftprojekter
- DivAirCity - bedre luftkvalitet i fem europæiske byer
- Biogasanlæg skal varsles ved høje metanudslip
- Datadrevne emissionsreduktioner - fremtidens forbrændingsanlæg
- Elektrostatisk filter til brændeovne skal forbedre luftkvaliteten
- Partikeleksponering på arbejdspladsen
- Sensorer skal advare om luftbåren smittespredning i børnehaver
- Mobile Luftrensere 2.0 - Hvornår skal jeg skifte filteret i min luftrenser?
Vil du høre mere om mulighederne for funding af dit luft-projekt – eller hvordan vi kan bidrage som partner? Kontakt Teknologisk Institut for en uforpligtende dialog om, hvilke fonde der matcher jeres idé, og hvordan vi bedst understøtter jeres ansøgning.