Medarbejderne fortæller - Josefina Gallardo Nielsen, laborant

Annemarie Drasbæk Søgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 70.

Medarbejderne fortæller - Josefina Gallardo Nielsen, laborant

Laborant, Center for Mikroteknologi og Overfladeanalyse, Josefina Gallardo Nielsen

Jeg kom til Teknologisk Institut som nyudlært laborant i 1998. Jeg startede i Center for Kemi- og Vandteknik, hvor jeg lavede organiske analyser af miljøfremmede stoffer.
Nu er jeg i Center for Mikroteknologi og Overfladeanalyse, hvor jeg er operatør af elektronmikroskoper (SEM). Vi undersøger alle typer af overflader, og vi får prøver fra mange forskellige brancher. Det er ligesom at gå på opdagelse for hver prøve, man får, og det er det, der gør det så fascinerende.

Teknologisk Institut er en alle tiders arbejdsplads, fordi der er mulighed for at flytte mellem centre og prøve noget nyt inden for ens fagområde. Teknologisk Institut er også en åben og fleksibel arbejdsplads. Åben fordi din nationalitet ikke gør nogen forskel. Jeg er selv opvokset i Spanien og lærte først dansk sprog og kultur at kende, da jeg kom til Danmark i 1993 – og jeg har altid følt mig velkommen. Fleksibel fordi man ikke har faste arbejdstider, men selv kan tilrettelægge sin arbejdstid efter aftale med nærmeste chef og på den måde tilpasse mødetider efter egne behov.

Jeg har lært mange gode kolleger at kende igennem årene, og dem sætter jeg stor pris på. Der lægges vægt på et godt sammenhold, hvor det sociale element er nøglen til et godt samarbejde.