Kurser

2 dages kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Adobe Illustrator Udvidet

25. - 26. juni 2024 København
26. - 27. august 2024 Aarhus
3. - 4. september 2024 København
23. oktober 2024 København
DKK  9.999
ekskl. moms
Nr. 90462 P

Løft dine Illustratorfærdigheder til et helt nyt niveau, og lær effektive teknikker og metoder fra en certificeret Illustratorekspert. Dette hands-on kursus er til dig, der ønsker at få bedre kontrol over dine kreationer i Illustrator.

Kom med på to inspirerende dage

Få dybere kendskab til mange af de kreative, effektive og tidsbesparende metoder, der er til rådighed i Illustrator. Metoder der vil gøre dit daglige arbejde med programmet lettere – og sjovere. Du får gode tips til at gøre dine illustrationer mere kreative og spændende. Og så får du indblik i effektive arbejdsmetoder samt smarte genveje, der sparer tid og øger din produktivitet.

At arbejde i Illustrator på højt niveau kræver, at du f.eks. kender til symboler og de grafiske formater, som giver dig mulighed for at gennemføre større justeringer af former og farver på tværs af gentagne objekter i samme dokument. Det får du bl.a. mulighed for at lære mere om på kurset.

Deltagerprofil

Kurset er for dig, der arbejder med Illustrator til dagligt og kender til de grundlæggende funktioner i programmet. Du har deltaget på vores Adobe Illustrator Grundlæggende eller har en viden svarende dertil.

Udbytte

 • Du lærer at ændre en jævn tegning til et kunstværk med få klik og effekter
 • Du lærer at designe avancerede infografikker
 • Du får helt styr på Color Guide panel, så dine farver harmonerer
 • Du lærer at opsætte Illustrator, så dit workflow optimeres

Det får du på kurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Materiale på dansk

Materiale på dansk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Computer stilles til rådighed

Computer stilles til rådighed

Indhold

Rigtig opsætning af Illustrator
 • Der er utallige muligheder for at ændre på Illustrators opsætning, så du kan tilpasse programmet bedre til dit behov og slippe for at ændre på de samme indstillinger, mens du arbejder. I Illustrator kan du også definere dine egne værktøjskasser.
Samle de vigtige værktøjer i brugerfladen
 • At du på den måde kan få alle de vigtiste værktøjer samlet foran dig er vigtigere end du tror. Det sparer dig for tid, når du arbejder, så du bliver mere effektiv. Vi viser dig hvordan.
Symboler og mønstre
 • Illustrator kan arbejde med symboler, hvilke er illustrationer, du kan benytte igen og igen. Ved at ændre disse til symboler sparer du tid, filstørrelse og får større kreative muligheder ved bl.a. at benytte Illustrators Symbol-værktøj.
Effekter og formater
 • Ønsker du, at dine illustrationer skiller sig ud for mængden? Med de mange effekter, der er til rådighed i programmet, kan du hurtigt ændre en middelmådig tegning til et kunstværk. Bruger du ofte de samme effekter, så er det smart at gemme dem som grafiske formater, der, med et enkelt klik, kan tilføje flere visuelle elementer til din tegning.
Appearance Panelet
 • Appearance-panelet er et ofte overset, men smart panel, der giver mulighed for hurtigt at ændre på hele udseendet af en illustration. Det giver desuden mulighed for at tilføje flere streger til din illustration på en nem måde.
Biblioteker
 • Creative Cloud har fælles biblioteker, så emner, der gemmes her, kan genbruges i alle dine Illustrator dokumenter – og mange af dem kan deles med f.eks, InDesign og Photoshop.
 • Har du brug for fælles emner som standard-farver, tekstformater og ens grafik på tværs af dine Adobe programmer, så er biblioteker lige noget for dig. Vi viser dig de smarte funktioner, du har til rådighed med din Creative Cloud.
Introduktion til infografikker
 • Infografikker er populære, og med god grund. De lader dig præsentere data på en simpel og let forståelig måde. På kurset kigger vi på, hvordan du kan designe avancerede grafer og diagrammer med Illustrators smarte værktøjer til infografik.
Få fuld kontrol over farver
 • Adobes programmer indeholder masser af muligheder for at arbejde med og oprette farver. Har du behov for hurtigt at skabe farver, der harmonisk passer sammen, så er Illustrator dog det program, der giver dig de fleste muligheder. Vi gennemgår programmets smarte Color Guide panel og de muligheder, du har i dette panel.
Se nogle af de nyere funktioner i Illustrator
 • I de seneste opdateringer af Illustrator har vi fået flere nye smarte metoder at arbejde med. Eksempelvis er måden, der arbejdes med forløb ændret, så det er blevet meget nemmere at oprette avancerede forløb, og Penne-værktøjet er blevet forbedret betydeligt.

Form

Teknologisk Institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne.

Materiale

Kurset er tilrettelagt sådan, at ca. 75% af kursusindholdet er defineret med det indhold, du ser her. Den øvrige del af kurset baserer sig på den interesse og de arbejdsopgaver, du og de øvrige deltagere har. Du får også mulighed for inspiration og sparring på tværs af holdet og for at se, hvordan andre Illustrator-brugere løser deres opgaver.

Bemærkning

Vi arbejder med værktøjer og funktioner fra den nyeste version af Creative Cloud, som du bør have adgang til for at få mest ud af kurset.

Vælg dato

København
25. - 26. juni 2024
Aarhus
26. - 27. august 2024
København
3. - 4. september 2024
København
23. oktober 2024
Aarhus
30. - 31. oktober 2024

Vil du vide mere?

Guide: Forskellen på webdesign til desktop og mobil

Den stigende vækst i trafik fra mobil sætter i højere grad krav til virksomhederne om at have hjemmesider, der er designet til mobiltrafik. Her er 5 væsentlige forsk...

Læs mere
 

Få 5 tips til grafisk design for ikke-grafikere!

Kan du tale grafik? I stedet for bare at omtale et design som ”forretningsagtigt”, ”elegant” eller ”brugervenligt” kan du få en r...

Læs mere