Kurser

2 dages kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Adobe InDesign Udvidet

11. - 12. juni 2024 København
8. juli 2024 København
19. - 20. august 2024 Aarhus
10. - 11. september 2024 København
DKK  9.999
ekskl. moms
Nr. 90423 P

Lær at optimere dit workflow i Adobe InDesign. På kurset får du gode tips til at gøre dine projekter mere kreative og spændende, og så får du inspiration til mere effektive arbejdsmetoder, der sparer dig tid og øger din produktivitet.

Få mere ud af InDesign

Gennem kurset får du dybere kendskab til mange af de effektive og tidsbesparende metoder, der er til rådighed i InDesign. Og så bliver du opdateret i en række af de seneste nye værktøjer og funktioner, som programmet har at byde på.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig, der er grafiker eller designer, som arbejder med InDesign til dagligt og gerne vil lære flere nye og smarte værktøjer og teknikker i programmet.

Forudsætninger

Vi anbefaler, at du har deltaget på vores Adobe InDesign Grundlæggende eller er bruger af InDesign og kender de grundlæggende funktioner i programmet godt.

Udbytte

 • Lær effektive arbejdsgange i InDesign
 • Få tips til at producere kreative designs, som skiller sig ud
 • Lær at udarbejde større dokumenter med smarte indholdsfortegnelser
 • Bliv opdateret på nye og smarte værktøjer
 • Lær hvordan du med få klik kan ensrette dine design-formater

Det får du på kurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Materiale på dansk

Materiale på dansk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Computer stilles til rådighed

Computer stilles til rådighed

Indhold

Smart opsætning af brugerflade og dokumenter
 • Vi kigger på smart opsætning af Mastersider, grundlinjenet, spalter, sidetal og lag, som vi udnytter til at styre layout med mulighed for variation samt hurtig placering af tekst og grafik.
 • Du kan også tilpasse InDesigns opsætning lige til dit behov og slippe for, gang på gang, at ændre på de samme indstillinger, mens du arbejder. Vi gennemgår de mest interessante og smarte muligheder for brugeropsætning af InDesign.
Nemmere formatering med GREP styles
 • Du kan gøre brug af avanceret formatering, hvis du f.eks. har specifikke ord, der skal formateres på samme måde hver gang.
 • Det kan også være, at titler og firmanavne ikke må deles, og så kan du også anvende GREP Styles her.
Bogfunktion i InDesign
 • Arbejder du med store dokumenter? Så er InDesigns bogfunktion et uundværligt værktøj.
 • Med funktionen kan du holde styr på adskillige InDesign-dokumenter, som evt. er oprettet af flere brugere og synkronisere disse, så layoutet er ens gennem alle dokumenter.
Nested Styles
 • Gør brug af InDesigns mulighed for at auto-formatere tekster. Hvis du har scenarier, hvor du f.eks. ønsker flere formateringer indbygget i ét format, så er Nested Styles det helt rigtige værktøj.
 • Det er blandt andet anvendeligt til prislister, tabeller og andre ensartede opsætninger.
Object Styles
 • En rigtig smart funktion i InDesign er Object Styles – objektformater – der giver dig en række nye effektive muligheder til dine grafiske elementer.
 • Med få klik kan du få et ensartet udseende på faktabokse, billedrammer og tekstrammer. På kurset lærer du, hvordan du udnytter formaterne mest effektivt.
Biblioteker
 • Har du brug for at bruge og dele standard-farver, tekstformater og grafik på tværs af dine Adobe programmer, så er biblioteker lige noget for dig.
 • På kurset ser du smarte funktioner, som du har til rådighed med dit Creative Cloud-abonnement.

Form

Kurset er tilrettelagt sådan, at ca. 75% af kursusindholdet er defineret med det indhold, du ser her. Den øvrige del af kurset baserer sig på den interesse og de arbejdsopgaver, som du og de øvrige deltagere har. Du får også mulighed for at få inspiration og sparring på tværs af holdet, så du kan se, hvordan andre InDesign brugere løser deres opgaver.

Teknologisk Institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne.

Materiale

Du får udleveret PDF-materiale med oversigt over nogle af de gennemgåede eksempler suppleret med en kollektion af videoer, som du kan bruge som repetition af kursets vigtigste emner.

Vælg dato

København
11. - 12. juni 2024
København
8. juli 2024
Aarhus
19. - 20. august 2024
København
10. - 11. september 2024
Aarhus
5. - 6. november 2024

Vil du vide mere?

Guide: Forskellen på webdesign til desktop og mobil

Den stigende vækst i trafik fra mobil sætter i højere grad krav til virksomhederne om at have hjemmesider, der er designet til mobiltrafik. Her er 5 væsentlige forsk...

Læs mere
 

Få 5 tips til grafisk design for ikke-grafikere!

Kan du tale grafik? I stedet for bare at omtale et design som ”forretningsagtigt”, ”elegant” eller ”brugervenligt” kan du få en r...

Læs mere