Kurser

Populært2 dages kursus

Adobe Premiere Pro Udvidet

15. - 16. december 2021 København Udsolgt
5. - 6. januar 2022 Aarhus
7. - 8. februar 2022 København
25. - 26. april 2022 København
DKK  9.999
ekskl. moms
Nr. 90463 P

Lær at arbejde endnu mere effektivt med videoredigering og videoproduktion. På kurset lærer du at bruge avancerede værktøjer og funktioner, der tager dine næste film- og videoproduktioner til et nyt niveau. Kurset henvender sig til Premiere Pro-brugere, der ønsker mere viden om interface, værktøjer og optimerede workflows i Premiere Pro. Du får konkrete redskaber og en masse viden omkring brug af forhåndsindstillede paneler, der giver dig lige de værktøjer, du har brug for – samlet ét sted.

Forudsætninger

Du arbejder med Premiere til dagligt, kender til de grundlæggende funktioner i programmet. Du har deltaget på kurset Premiere Pro Grundlæggende eller har en viden svarende dertil.

Indhold

Sådan opsætter du et effektivt workflow i Premiere Pro
  • Du får en grundig gennemgang af workspaces og tidslinje samt ser, hvordan du gemmer og genbruger effekt-indstillinger på både billed- og lydkorrektioner, så dit workflow bliver langt hurtigere, og du kommer sikkert i mål med dine produktioner inden deadline.
Lær at optimere svingende lyd- og videomateriale
  • På kurset lærer du, hvordan du bedst kan optimere lyd- og videomateriale. Måske er det videomateriale, du modtager, ikke af den bedste kvalitet, bliver leveret i forskellige formater eller skal farveoptimeres. Du lærer effektive tips til at få det bedste ud af forskelligt materiale, så du opnår et ensartet udtryk i lyd og billedkvalitet.
Color grading og farvejustering
  • Lær at bruge værktøjer i Premiere Pro til color grading og farvekorrektion, så du opnår et ensartet udtryk i dine videoproduktioner. Du lærer også at indstille særlige filtre for at opnå bestemte farveudtryk.
Bedre oversigt over de mange værktøjer
  • Vi tager alle værktøjer, der er til rådighed i Premiere Pro, i brug. Dette giver dig en bredere indsigt og en hurtigere og mere effektiv og forbedret kreativ arbejdsproces. Vi ser også på konkrete produktionsscenarier og kigger på en række smarte plugins, du kan benytte for at opnå specifikke outputs.
Output
  • Få en dybere viden om de nødvendige codecs og containere og forstå historien bag videofiler og formater i almindelighed. Vi taler om publikum, tech sheets, pipeline og udviklere, så du har helt styr på de væsentlige begreber og de tekniske og meget vigtige aspekter.
Keyframes på spidsen
  • Med keyframes kan du nemt skabe spændende animationer i Premiere Pro. Vi dykker helt ned i Keyframes og udvider forståelsen for brugen af Keyframes i dine film. Dette giver dig mulighed for at tilføje mere dynamik og variation i dine videoproduktioner.

Materiale

Du får udleveret unikt PDF-materiale på dansk med en oversigt over de gennemgåede eksempler suppleret med en kollektion af videoer, der kan bruges som repetition af kursets vigtigste emner.

Kurset er tilrettelagt sådan, at ca. 75% af kursusindholdet er defineret med det indhold du ser her. Den øvrige del af kurset baserer sig på den interesse og de arbejdsopgaver, du og de øvrige deltagere har. Du får også mulighed for inspiration og sparring på tværs af holdet og ser, hvordan andre Premiere Pro brugere løser deres opgaver.

Bemærkning

Vi arbejder med værktøjer og funktioner fra den nyeste version af Creative Cloud, hvilken du bør have adgang til for at få mest ud af kurset.

23778
Underviser

Teknologisk Institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne. Et certificeret kursus sikrer dig læring i de rigtige produktionsmetoder og mest optimal udnyttelse af programmet.

Vælg dato

København
15. - 16. december 2021 Udsolgt
Aarhus
5. - 6. januar 2022
København
7. - 8. februar 2022
København
25. - 26. april 2022
Aarhus
17. - 18. maj 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Vil du vide mere?

Guide: Forskellen på webdesign til desktop og mobil

Den stigende vækst i trafik fra mobil sætter i højere grad krav til virksomhederne om at have hjemmesider, der er designet til mobiltrafik. Her er 5 væsentlige forsk...

Læs mere
 

Få 5 tips til grafisk design for ikke-grafikere!

Kan du tale grafik? I stedet for bare at omtale et design som ”forretningsagtigt”, ”elegant” eller ”brugervenligt” kan du få en r...

Læs mere