Kurser

2 dages kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Adobe Premiere Pro Udvidet

6. - 7. maj 2024 København
26. - 27. august 2024 København
2. - 3. september 2024 Aarhus
5. - 6. november 2024 København
DKK  9.999
ekskl. moms
Nr. 90463 P

Lær at arbejde endnu mere effektivt med videoredigering og videoproduktion. På kurset lærer du at bruge avancerede værktøjer og funktioner, der tager dine næste film- og videoproduktioner til et nyt niveau.

Få konkrete og brugbare værktøjer til Premiere Pro

Arbejder du allerede med Premiere Pro, og ønsker du mere viden om interface, værktøjer og optimerede workflows i programmet? Så skal du deltage på dette kursus. Du får konkrete redskaber og en masse viden om brug af forhåndsindstillede paneler, der giver dig lige de værktøjer, du har brug for – samlet ét sted.

Deltagerprofil

Dette kursus er for dig, der arbejder med Premiere Pro til dagligt. Du kender til brugerfladen på basisniveau og de grundlæggende funktioner i programmet, og nu vil du gerne lære flere funktioner og værktøjer i programmet. Du har deltaget på kurset Premiere Pro Grundlæggende eller har en viden svarende dertil.

Udbytte

  • Lær at producere professionelle videoer med iøjnefaldende effekter
  • Lær at colorgrade videoer med et professionelt resultat
  • Opnå et bedre arbejdsflow og bliver mere effektiv i programmet
  • Få en række nye og avancerede værktøjer til videoredigering

Det får du på kurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Materiale på dansk

Materiale på dansk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Computer stilles til rådighed

Computer stilles til rådighed

Indhold

Lær at opsætte et effektivt workflow i Premiere Pro
  • Du får en grundig gennemgang af workspaces og tidslinje samt ser, hvordan du gemmer og genbruger effekt-indstillinger, så dit workflow bliver langt hurtigere, og du kommer sikkert i mål med dine produktioner inden deadline.
Colorgrading og farvejustering
  • Lær at bruge værktøjer til colorgrading og farvekorrektion, så du opnår et ensartet udtryk i dine videoproduktioner. Du lærer også at indstille særlige filtre for at opnå bestemte farveudtryk.
Lær at optimere svingende lyd- og videomateriale
  • På kurset lærer du, hvordan du bedst kan optimere lyd- og videomateriale. Måske er det videomateriale, du modtager, ikke af den bedste kvalitet, bliver leveret i forskellige formater eller skal farveoptimeres. Du lærer effektive tips til at få det bedste ud af forskelligt materiale, så du opnår et ensartet udtryk i lyd og billedkvalitet.
Bedre oversigt over de mange værktøjer
  • Vi tager alle værktøjer, der er til rådighed i Premiere Pro, i brug. Dette giver dig et bredere overblik og en hurtigere og mere effektiv og forbedret kreativ arbejdsproces. Vi ser også på konkrete produktionsscenarier og kigger på en række smarte plugins, du kan benytte for at opnå specifikke outputs.

Form

Teknologisk Institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne.

Bemærkning

Vi arbejder med værktøjer og funktioner fra den nyeste version af Creative Cloud, som du bør have adgang til for at få mest ud af kurset.

Vælg dato

København
6. - 7. maj 2024
København
26. - 27. august 2024
Aarhus
2. - 3. september 2024
København
5. - 6. november 2024
Aarhus
9. - 10. december 2024

Vil du vide mere?

Guide: Forskellen på webdesign til desktop og mobil

Den stigende vækst i trafik fra mobil sætter i højere grad krav til virksomhederne om at have hjemmesider, der er designet til mobiltrafik. Her er 5 væsentlige forsk...

Læs mere
 

Få 5 tips til grafisk design for ikke-grafikere!

Kan du tale grafik? I stedet for bare at omtale et design som ”forretningsagtigt”, ”elegant” eller ”brugervenligt” kan du få en r...

Læs mere