Kurser

Populært1 dags kursus 
Læring inden for et specifikt emne

AI-baseret grafisk design og kommunikation

16. maj 2024 København Udsolgt
16. maj 2024 Aarhus Kun 1 plads tilbage - sidste chance!
30. maj 2024 København
12. juni 2024 Aarhus
DKK  4.999
ekskl. moms
Nr. 91368 P

Lær hvordan du bruger AI-værktøjer til at automatisere opgaver, skabe kreativt indhold og forbedre interaktionen med brugere og kunder.

Tag et hands-on kursus i at anvende kunstig intelligens, AI, til at generere grafisk design og kommunikation i høj kvalitet. Kurset fokuserer på de førende AI-værktøjer, der er tilgængelige i Adobe-programmer, herunder den avancerede AI-applikation Adobe Firefly.

Der er ganske enkelt mange timer at spare ved at anvende AI værktøjerne og udviklingen indenfor AI går imponerende hurtigt.

Efter dette kursus vil du gribe dit arbejde an på en helt anden og ny måde. Du vil i mange tilfælde udskifte gammeldags traditionel software med AI services

Deltagerprofil

Kurset er til dig, der arbejder med grafik, marketing og/eller kommunikation til dagligt.
 

Udbytte

  • Du får kendskab til Adobe Firefly
  • Kendskab til andre AI-værktøjer i andre programmer som Canva og Figma
  • Lærer at bygge annoncer eller bannere lynhurtigt
  • At skabe AI-drevne produktbeskrivelser, annoncetekster eller medieindslag
  • Du får Hands-on erfaring med GAN-teknikken – generering af billeder, skrifttyper eller mønstre

Det får du på kurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

På dette kursus vil der højest være MAKS DELTAGERE pr. hold.

Maks. 8 deltagere

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Materiale på dansk

Materiale på dansk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Computer stilles til rådighed

Computer stilles til rådighed

AI-baseret banner generator
Opbyg let mere end 10 kvalificerede forslag til dine annoncer eller bannere. Juster og få flere muligheder indtil du vælger den udgave, du vil bruge. Det hele foregår intuitivt og med ganske få klik undervejs. Har du brugt Adobes programmer før, bliver du meget overrasket over, hvor hurtigt det går og også over den visuelle kvalitet.
AI-baseret billederedigering
Adobe Photoshop har fået et sæt utrolige AI-funktioner, der kan automatisere opgaver som fjernelse af baggrund, fritlægning, ansigtsgenkendelse samt at forlænge eller generere helt nye detaljer i dine billeder. Du slipper for at bruge lang tid på manuelt at rette op på et billede eller sætte billeder sammen.
Forskellige størrelser og formater
Se hvordan du nemt kan tage 2-3 forskellige typer af bannere med samme budskab og helt automatisk få en AI service til at levere dig en banner-pakke med alle tænkelige formater og størrelser. Dette ville tage flere timer i Adobes programmer – her kan du gøre det på få minutter.
Generative Adversarial Networks (GAN)
GAN-teknikken kan bruges til at generere realistiske billeder, skrifttyper eller mønstre baseret på eksisterende data eller input kriterier. Her er Adobe Photoshop og Adobe Firefly perfekte værktøjer. På den måde kan du skabe dine egne unikke billeder baseret på dine specifikke input. På denne måde undgår du at bruge lang tid på at lede efter et stock billede. Du kan skabe det selv ved brug af AI.
Tekst generering
Har du brug for at skabe produktbeskrivelser, annoncetekster eller medieindslag til de sociale medier, så er der gså her mulighed for at benytte AI-drevne værktøjer. Vi kigger på, hvor meget vi kan gøre med denne teknologi, og hvordan det kan implementeres i det daglige arbejde. Vi arbejder ud fra en praktisk tilgang, som fører dig fra input til færdig tekst på rekordtid.
Lad AI fuldende dit design
Selvom du ikke er god til at tegne, kan du alligevel lave professionelle ikoner og designs. Du tegner blot nogle få streger og lader AI færdiggøre dit design. På den måde kan du få de designs, du ønsker baseret på dine krav. Har du brugt traditionel software til at udarbejde designoplæg, vil du hurtigt kunne se, hvor revolutionerende dette er.
Generativt design
AI-algoritmer kan generere designkoncepter baseret på specificerede kriterier og hjælpe designere med idéudvikling. Her udforsker vi, hvordan vi kan bruge nogle af de førende værktøjer til generativ design og konceptudvikling.
AI-drevne design platforme på markedet
Vi kigger også på nogle af de velkendte platforme som Canva og Figma, der anvender AI-teknikker til at tilbyde designskabeloner, automatisere layout justeringer og foreslå visuelle elementer.
 

Form

Teknologisk Institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne.

Materiale

Du får kursusmateriale og øvelsesfiler på dansk, og kan arbejde videre med cases og opgaver, når kurset er ovre. Du deltager sammen med andre kreative medarbejdere fra forskellige brancher i Danmark, og der er rig mulighed for sparring og inspiration på tværs af holdet. Efter kurset får du arbejdsfiler og skabeloner med hjem, som du kan bruge i dit daglige arbejde. Du får adgang til ekstramateriale spækket med råd, tips og tricks fra instruktører med mange års praktisk erfaring i programmet

 
Underviser

Teknologisk Institut benytter erfarne undervisere fra et bredt netværk af dygtige specialister

Vælg dato

København
16. maj 2024
 Udsolgt
Aarhus
16. maj 2024
 Kun 1 plads tilbage - sidste chance! 
København
30. maj 2024
Aarhus
12. juni 2024
København
20. juni 2024