Kurser

2 dages kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Bæredygtig med Scrum, SAFe® og Agile Projekter - med certificering

13. - 14. juni 2024 Taastrup
13. - 14. juni 2024 Virtuelt kursus
4. - 5. november 2024 Virtuelt kursus
4. - 5. november 2024 Taastrup
DKK  12.999
ekskl. moms
Nr. 91264 P

Bliv en af de første i verden til at lære, hvordan du kan indarbejde bæredygtighed i din agile tilgang fx. i Scrum, SAFe®, Agil Projektledelse, Scrum@Scale eller LeSS.

Vejen til bæredygtighed med Scrum, SAFe® og Agile Projekter

Vi har videreudviklet vores agile tilgang og indarbejdet de vigtigste standardframeworks fra FN inklusive Sign Based Targets. Du har mulighed for at være med på et 2-dagskursus, som er et bæredygtigheds-add on. Når du har været på kurset, vil du kunne indarbejde bæredygtighed i din agile tilgang og rapportere jeres resultater de relevante steder.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til Scrum Masters, Product Owners, Scrum teams, projektledere, Release Train Engineers, sustainabilitymedarbejdere, teamledere, projektdeltagere, PMO-medlemmer, mellemledere og andre, der ønsker at vide, hvordan man kan sikre bæredygtig effekt i agilt arbejde.

Det er en forudsætning for deltagelse, at du har en certificering og opdateret viden inden for minimum en agil tilgang som f.eks. Scrum, Agil Projektledelse, SAFe®, Scrum@Scale eller LeSS.

Udbytte

 • Bidrage til bæredygtighed gennem jeres agile projekter/produktudvikling.
 • Rammesætte og strukturere bæredygtige projekter/produktudvikling, så du kan levere til tiden – eller før.
 • Skabe struktureret data, som kan bruges hurtigt og effektivt til at tilpasse projekt-/produktleverancen og dens egenskaber i samspil med styregruppen, kunden, leverandøren eller andre med indflydelse på projektets/produktets værdiskabelse i hele bæredygtighedens bredde, frem til leverancerne skal genanvendes.
 • Sikre læring i hele projektets/produktudviklingens varighed og skabe transparens i projektet/produktudviklingen.
 • Bedre mulighed for at overholde gældende lovgivning på bæredygtighedsområdet.
 • Synliggøre den bæredygtighedsværdi dine projekter/produktudvikling skaber ved rapportering til fx FN samt tydeliggøre, hvordan din virksomhed ønsker at bidrage til bæredygtighed.
 • Skabe værdi allerede tidligt i produktudviklingen, der kan give fleksibilitet til at omplacere medarbejderne ved ændrede prioriteter.

Det får du på kurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

Mulighed for at tage certificering.

Certificering / eksamen

Materiale på engelsk

Materiale på engelsk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Indhold

På kurset arbejder vi med:

 • Hvorfor bæredygtighed er relevant.
 • Gældende lovgivning vedrørende bæredygtighed.
 • De informationer, der er tilgængelige hos bl.a. FN.
 • Hvordan I kan facilitere værdiskabelse, som vedrører bæredygtighed.
 • Hvilke agileværk der er designet til hvad og hvordan de kan sameksistere.
 • Gennemgang af de steder i agile projekter / produktudvikling, hvor I med fordel kan inkludere bæredygtighedselementer.
 • Hvordan og hvor I kan synliggøre jeres og virksomheders bidrag til bæredygtighed.

Sustainable Agile Community

I forlængelse af kurset bliver du del af Sustainable Agile Community, hvor du har mulighed for at deltage i vores Sustainable netværksarrangementer, workshops i Danmark, adgang til undervisningsvideoer og blive inviteret med til de mest indflydelsesrige bæredygtigheds- og web 3.0 konferencer som f.eks. World Economic Forum, FN General Assembly, SXSW, Cannes Lions og Consensus. Her vil du have mulighed for at tale og netværke. På den måde vil community’et styrke dit netværk lokalt og globalt inden for sustainability i verden, som vi kender den i dag og i web 3.0.

Form

Kurset anvender blended learning. Før kursusopstart opfordrer vi dig til at sikre, at din viden om den agile tilgang, du er certificeret i, er opdateret. Tale er dansk og materiale er på engelsk.

Al undervisning kan gennemføres online, så du kan vælge mellem fysisk deltagelse eller at være med online. Vi anvender topprofessionelt konferenceudstyr for at sikre onlinedeltagernes udbytte.

Certificering

Kurset forbereder dig til certificeringen Sustainable Agile, der er inkluderet i prisen.

Genopfriskning eller introduktion

Har du behov for at få en genopfriskning af eller en introduktion til agil projektledelse? Så kan du bruge vores undervisningsvideoer, der dækker hele projektforløbet. Du kan vælge mellem to versioner med dansk eller engelsk tale. Al tekst er på engelsk. Her kan du se et par af videoerne.

 
26367
26277
Underviser

Ann Rosenberg

Ann er medstifter af FN’s SDG Ambition og har 25 års erfaring med bæredygtighed i erhvervslivet. Ann er Executive Sustainability Tech Advisor web 2.0 og 3.0 (Blockchain, metaverse, DAO og NFT), bestyrelsesmedlem, skribent og TED Talk-taler. Ann er dedikeret til at sprede FNs SDGs.

Underviser

Lasse Borris Sørensen

4.45/5 (20 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Lasse er Sustainability Agile Coach & CEO hos Plan A ApS. Lasse har brugt mere end 20.000 timer på at arbejde på agile projekter. Lasse har undervist 3.000 mennesker og certificeret 600+ i (bæredygtig) agil projektledelse.

Vælg dato

Taastrup
13. - 14. juni 2024
Virtuelt kursus
13. - 14. juni 2024
Virtuelt kursus
4. - 5. november 2024
Taastrup
4. - 5. november 2024
Taastrup
23. - 24. juni 2025