Kurser

Billede der illustrerer kurset

C++ kurser

Styrk dine kompetencer inden for programmeringssproget C++ med et kursus hos Teknologisk Institut.

Vi tilbyder både kurser til dig, der blot har brug for grundlæggende viden, men også til dig, der gerne vil bygge videre på din viden inden for området.

Vi har kurser, der giver dig en grundlæggende introduktion til programmet, samt giver dig en dyb forståelse for, hvordan programmet fungerer.

På andre kurser lærer du, hvordan du udvikler C++ programmer, og du får en forståelse for defensiv programmering i forskellige programmeringssprog.

Læs mere

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Hvad er C++?

C++ (udtales C plus plus) er et programmeringssprog, der i 1983 blev opfundet af danskeren Bjarne Strustrup. C++ er baseret på sproget C, og er løbende blevet moderniseret gennem årene.

C++ er et general-purpose programmeringssprog. Sproget har imperative, objektorinteret og generiske programmeringsfunktioner, og giver samtidig mulighed for low-level memory manipulation. Sproget fokus på ydeevne, effektivitet og fleksibilitet.

C++ er både ANSI og ISO standardiseret, og var oprindeligt tiltænk systemprogrammering – men er blevet brug i de fleste sammenhænge fra programmering af biler og fly, desktop applikationer og server-side programmering.

Bl.a. Facebook anvender C++ programmering, da de har brug for at have high-performance på mobile enheder.