CASE | Kompetenceudvikling og omskoling i KMD

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Topbillede til case 42888

CASE | Kompetenceudvikling og omskoling i KMD

I KMD står flere af de gamle Mainframe-systemer til at skulle udskiftes med mere moderne systemer, og derfor opstod der et behov for kompetenceudvikling af medarbejderne.

Der var behov for at ansatte hos KMD fik tillært sig nye kompetencer inden for programmering, da IT-systemer internt skulle lukkes.

Derfor har KMD af to omgange sendt ansatte afsted på kursus hos Teknologisk Institut for at få ny viden inden for programmering.

På kursus i C#

Første gang var der ca. 12 ansatte afsted på et fysisk kursus, som de var så tilfredse med, at de igen valgte at sende yderligere ca. 10 ansatte afsted – på samme kursus og med samme underviser, men denne gang på et virtuelt kursus.

”Vi valgte at sende ansatte afsted, som var på flere forskellige niveauer, men alle fik noget ud af det, og underviseren var rigtig dygtig.” – fortæller Rasmus Skibye, Afdelingsleder i KMD.

De ansatte hos KMD har været afsted på kursus i programmeringssproget C# for at kunne følge med den nye teknologi i virksomheden.

Rasmus Skibye fortæller, at underviseren på kurset (Michell Cronberg) levede fuldt op til deres forventninger, og de var rigtig glade for både undervisningen og underviser.

En af medarbejderne var endda så stor fan af underviseren, at han fik signeret en af underviserens bøger.

Rasmus Skibye fortæller også, at både det fysiske og det virtuelle kursus fungerede godt.

En god investering for KMD

”Det har været en god oplevelse for vores medarbejdere, og undervisningsmaterialet har også været meget brugbart efterfølgende. Teknologisk Institut har givet os et kursus tilpasset vores medarbejdere, og vi har været meget tilfredse – derfor en varm anbefaling til andre." – siger Rasmus Skibye, Afdelingsleder i KMD.

Ved at uddanne ansatte, kunne KMD dermed fastholde de medarbejdere, som tidligere kun arbejdede i det gamle IT-system, hvilket har skabt motivation og tro på fremtiden, også efter nedlukning af de gamle IT-systemer.

Stor tilfredshed og godt udbytte

Rasmus Skibye fortæller også, at de løbende har haft et godt samarbejde med salgschefen, Lars Ilsøe Mikkelsen, som altid kunne svare på spørgsmål og hjælpe.

De fik udarbejdet en skræddersyet løsning, hvor der blev lyttet til både behov og ønsker.

”Teknologisk Institut har bare haft styr på tingene og leveret høj kvalitet, hvilket lever op til det kvalitetsstempel vi kender.” – siger Rasmus Skibye, Afdelingsleder i KMD.

Book et firmakursus

Book et firmakursus hos os og opnå en masse fordele. Klik ind og læs mere om firmakurser: 

Se vores andre kurser 

Skal det ikke være et firmakursus, så har vi også et stort udvalg af andre kurser. Se vores store udvalg af emner og kurser lige her: