Kurser

Billede der illustrerer kurset

C# kurser

Styrk dine kompetencer inden for programmeringssproget C# og bliv et endnu større aktiv for din virksomhed. Hos Teknologisk Institut udbyder vi kurser inden for C#, både for dig der ikke har kendskab til C#, samt for dig der har stor erfaring, men blot har brug for at blive opdateret i de nyeste features.

Find dit kursus inden for C# allerede i dag og oplev vores dygtige undervisere, som har udarbejdet specifikke C#-kurser til Teknologisk Institut. Se de mange muligheder vi kan tilbyde inden for C# til alle niveauer.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
      {{data}}
      {{data}}
      {{data}}
      {{data}}
      {{data}}
      {{data}}
      Ingen kurser opfylder dine filtre

      Men vi har 54 andre kurser inden for C#.

      Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

      Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

      Indtast venligst et validt navn
      Tilmelder nyhedsbrev
      Tak for din tilmelding
      Teknisk fejl

      Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

       

      Hvad er C#?

      C# er et anvendeligt og objektorienteret programmeringssprog udviklet af Microsoft i 1999, og efterfølgende frigivet i 2001. C# er designet til at generere koder til Microsofts .NET-platform. Det er blandt andet i familie med C++ og Java. På vores C# kurser bliver du introduceret til Visual Studios .NET, som er Microsofts udviklingsmiljø.

      Læs mere:

      C# kursus

      Med et af vores kurser i C# kan du enten lære nyt eller blive opdateret på nye features, og på hvordan du udvikler applikationer effektivt på .NET-platformen. Gennem en grundig gennemgang af syntaks og struktur, lægges der vægt på den bedst mulige opbygning af koden.

      Udvalgte IT-kurser udbydes på engelsk

      Vi lever i et internationaliseret samfund, hvor mange organisationer benytter engelsk som koncernsprog og ofte har mange forskellige nationaliteter ansat. Hos Teknologisk Institut udbyder vi derfor stort set alle vores kurser på engelsk.

      Kan du ikke finde det kursus du ønsker på ovenstående link, er du velkommen til at kontakte Kursusadministrationen på +45 72 20 30 00.