Kurser

Billede der illustrerer kurset

Cisco kurser

Styrk din viden inden for Cisco med et kursus fra Teknologisk Institut.

Med et Cisco kursus hos Teknologisk Institut kan du styrke dine kompetencer i netværk bl.a. opsætning, administration, konfiguration, vedligeholdelse, reparation og meget mere.

Find dit kursus i Cisco allerede i dag og opkvalificer din netværksviden, så du er på forkant med udviklingen. Kurserne giver også mulighed for certificering.

Læs mere

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Cisco - gif

Cisco kurser

Netværk og styringen heraf er en helt central del af alle virksomheders hverdag. Det skal være nemt at integrere, skalere og administrere, og så skal det skal ikke mindst være sikkert at benytte. Udviklingen går hurtigt og software, netværksteknologier og infrastruktur bliver mere og mere kompleks i en dynamisk verden, og det stiller hele tiden større krav til at medarbejderes viden er opdateret.

Med nye arbejdsmåder er det i dag endnu vigtigere, at medarbejdere kan arbejde alle steder fra og fra forskellige devices for at

Med et Cisco kursus hos Teknologisk institut får du en grundlæggende viden om netværk og de nødvendige kompetencer, der skal til for at du kan være på forkant på udviklingen og have styr på hvordan du opsætter, administrerer, konfigurerer, vedligeholder og reparerer virksomhedens netværk.

Flere af kurserne kan tilbydes online, hvilket er en fleksibel løsning, hvor du kan tage kurser hvor og hvornår det passer dig.

CCNA – Cisco Certified Network Associate

Her får du en bred forståelse for netværk og en grundlæggende viden, så du kan installere, fejlfinde og vedligeholde mellemstore netværk. Du lærer også, hvordan du konfigurerer routere, switches samt forbindelser til WAN (wide area network) og har fokus på netværkssikkerhed.

CCNP – Cisco Certified Network Professional

Her får du den specialiserede viden inde for dit tekniske interesseområde så som Enterprise, Security, Data Center, Collaboration eller Service Provider.

CCIE – Cisco Certified Expert

Her får du netværksviden på ekspertniveau inden for netværksinfrastruktur og design af disse.

Få en Cisco certificering

Hos Teknologisk institut kan du få bevis på dine kompetencer og viden med en certificering inden for Cisco. Den brede vifte af certificeringer er målrettet IT-professionelle, og du kan finde den certificering der bedst passer til dit arbejdsområde og niveau inden for CCNA, CCNP og CCIE.

CCNA – Cisco Certified Network Associate

Med denne certificering dokumenterer du din netværksviden inden for:

  • Installation, administration, konfiguration og verificering af grundlæggende IPv4- og IPv6 netværk
  • Konfiguration af switches, routere og wireless LAN controllers
  • Styring af netværksenheder og identificering af grundlæggende sikkerhedstrusler

CCNP – Cisco Certified Network Professional

Denne certificering validere både bredden og dyden af din viden og består af én obligatorisk eksamen ”ENCOR”, som fokuserer på din viden inden for Enterprise infrastruktur og én valgfri eksamen, som fokuserer på industrispecifikke områder som netværksdesign, SD-WAN, Wireless og automatisering.

Valgfrie eksamener:

CCIE – Cisco Certified Industry Expert

For at opnå denne certificering skal du bestå én obligatorisk eksamen inden for dit kerneområde og efterfølgende skal du bestå en praktisk eksamen:

  • CCIE Collaboration
  • CCIE Data Center
  • CCIE Design
  • CCIE Enterprise Infrastrucure
  • CCIE Enterprise Wireless
  • CCIE Security
  • CCIE Service Provider

Læs mere om IT-Certificering her: