Kurser

Cisco kurser

Øg dine kompetencer inden for Cisco med et kursus fra Teknologisk Institut.

Med et Cisco kursus hos Teknologisk Institut kan du styrke dine kompetencer i at opsætte, administrere, vedligeholde og reparere mindre og mellemstore TCP/IP-baserede netværk med switche og routere på LAN/WAN-forbindelser.

Find dit kursus i Cisco allerede i dag, og øg dine kompetencer indenfor emnet. Kurserne giver mulighed for certificering.

Læs mere
Alle priser er ekskl. moms
Alle priser er ekskl. moms
 • Afholdelsesgaranti
 • Ledig plads

DKK24.950 kr
 

Implementing and Administering Cisco Solutions (CCNA)

Nr. 90639 P
5 dages kursus
Næste afholdelse 13/9 2021
 • Hvidovre
  13. til 17. september 202113/9 - 17/9 2021
Få den nødvendige viden til at kunne installere, administrere, konfigurere og verificere standard IPv4 og IPv6 netværk, herunder konfigurering af netværkskomponenter såsom switches, routere og wireless LAN Controllers, styring af netværksenheder og identificering af grundlæggende sikkerhedstrusler. Netværks programmability, automatisering og softwaredefineret netværk er dækket på et grundlæggende niveau.

DKK24.950 kr
 

Implementing and Operating Cisco Enterprise Network Core Technologies (ENCOR)

Nr. 90643 P
5 dages kursus
Næste afholdelse 28/6 2021
 • Hvidovre
  28. juni til 2. juli 202128/6 - 02/7 2021
 • Hvidovre
  16. til 20. august 202116/8 - 20/8 2021
 • Hvidovre
  20. til 24. september 202120/9 - 24/9 2021
Få den nødvendige viden og færdigheder til at konfigurere, foretage fejlfinding og administrere kablet og trådløse netværk i virksomheden. Få mere at vide om, hvordan du implementerer sikkerhedsprincipper i et virksomhedsnetværk, og hvordan du kan styre netværksdesign ved hjælp af løsninger som SD-Access og SD-WAN. Automatisering og programmering af Enterprise-netværk er også indarbejdet i dette kursus.

DKK4.499 kr
 

Online kursus: Cisco Jabber

Nr. 90231 P
365 dages online kursus
Online adgang
 • Få adgang til online kurset
Bliv grundigt introduceret til samarbejdsværktøjet Cisco Jabber og bliv i stand til at samarbejde på tværs af enheder med instant messaging, stemme, video, skrivebordsdeling og konferencer uanset din enhed. Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurserne i 365 dage.

DKK8.999 kr
 

Online kursus: Cisco Certified Network Associate (CCNA)

Nr. 72811 P
365 dages online kursus
Online adgang
 • Få adgang til online kurset
Styrk din viden om netværk i Cisco! Denne kursuspakke gennemgår de vigtigste aspekter du bør kende til som Cisco Certified Network Associate. Kurserne dækker de mest grundlæggende funktioner, men går også i dybden med koncepter som f.eks. routing, sikkerhedsfunktioner, konfigurationer, OSPF, Syslog og meget mere. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

DKK7.999 kr
 

Online kursus: Cisco Enterprise Advanced Routing and Services (ENARSI)

Nr. 90601 P
365 dages online kursus
Online adgang
 • Få adgang til online kurset
Bliv introduceret til Cisco's mange facetter. Denne kursuspakke gennemgår de vigtigste aspekter af Cisco Enterprise Advanced Routing and Services. Kurserne dækker blandt andet de mest grundlæggende funktioner, men går også i dybden med koncepter som f.eks. EIGRP, GPR, troubleshooting, konfigurationer, OSPF, Syslog og meget mere. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

DKK8.499 kr
 

Online kursus: Cisco Certified DevNet Associate (DEVASC)

Nr. 90914 P
NYT
365 dages online kursus
Online adgang
 • Få adgang til online kurset
Denne kursuspakke forbereder dig til certificeringen som Cisco DevNet Associate (DEVASC). Kurserne dækker de mest grundlæggende aspekter, men går også i dybden med emner som f.eks. DevOps, netværkskommunikation, netværkskomponenter, udviklingsmetodikker og meget mere. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

DKK7.999 kr
 

Online kursus: Cisco Enterprise Network Core Technologies (ENCOR)

Nr. 90915 P
NYT
365 dages online kursus
Online adgang
 • Få adgang til online kurset
Med denne kursuspakke får du kompetencerne til at implementere og arbejde med Cisco Enterprise Network Core Techonologies (ENCOR). Kurserne dækker helt grundlæggende aspekter som f.eks. introduktion til netværksdesignprincipper, men går også i dybden med de konkrete funktioner, der er relevante for at kunne benytte Ciscos netværksteknologier. Herunder bl.a. implementering af konkrete løsninger og netværkssikkerhed. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Cisco - gif

Cisco kurser

Netværk er efterhånden en uundværlig del af alle virksomheders hverdag. Internettet forbinder os dagligt til hinanden på helt nye måder og måden vi arbejder på ændrer sig løbende. Cisco er en af verdens førende leverandører af hardware, software og services, som sørger for at internettet fungerer.

Med et Cisco kursus hos Teknologisk institut kan du styrke dine kompetencer i at opsætte, administrere, vedligeholde og reparere Branch Office Enterprise netværk samt konfigurere switch og router.

Forudsætningerne for at deltage på kurserne varierer og praktisk erfaring kan være nødvendigt. Se derfor under de enkelte kursusbeskrivelser, hvilket kursus der passer bedst til dig. Flere af kurserne tilbydes som online kurser, hvilket er en fleksibel løsning, hvor du kan tage kurser hvor og hvornår det passer dig.

Få en Cisco certificering

Hos Teknologisk institut kan du dokumentere dine kompetencer og viden med en certificering inden for en række Cisco kurser. Den brede vifte af certificeringer er målrettet IT-professionelle, som arbejder med datanet og anvendelser, som kræver tilknytning til datanet.
Hvis du ikke har behov for et kursus, men vil springe direkte ud i en certificering, kan du læse mere her: