Kurser

1 dags kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Confluence Administrator

26. august 2024 Taastrup
7. oktober 2024 Aarhus
12. december 2024 Taastrup
DKK  4.999
ekskl. moms
Nr. 90934 P

Sidder du med ansvaret for administrationen af jeres Confluence? Har du brug for at lære de vigtigste administrative opgaver at kende? Du får en omfattende gennemgang af Confluence, generel rettighedsstyring, og hvordan du effektivt administrerer Confluence spaces og dets indhold. Fx hvordan indhold struktureres, så det er let at finde, bruge og rydde op. Kurset inkluderer eksempler, som er baseret på scenarier fra virkeligheden samt praktiske øvelser i at administrere Confluence.

Deltagerprofil

Confluence administratorer og Space administratorer.

Udbytte

  • Konfigurere Confluence
  • Konfiguration af adgang til jeres Confluence instans
  • Konfigurere de globale rettigheder
  • Håndtere indhold på tværs af spaces
  • Håndtere back up

Det får du på kurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

På dette kursus vil der højest være MAKS DELTAGERE pr. hold.

Maks. 14 deltagere

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Materiale på engelsk

Materiale på engelsk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Tæt på kursusstedet er der gratis parkering.

Gratis parkering

Indhold

  • Confluence konfiguration

  • Oprettelse af brugere og generel sikkerhed

  • Space administration

  • Håndtering af indhold

  • Løbende administration

Form ved virtuelt afholdelse

Kurset afholdes med fysisk tilstedeværelse eller virtuelt. De virtuelle afholdelser foregår live online med en eller flere undervisere, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål samt tale med de andre kursister og lave opgaver og gruppearbejde via 'breakout rooms'.

Se mere i vores FAQ - Virtuelle og hybride kurser

Kursusmateriale

Kurset bliver afholdt på dansk hvorimod materialet, der er udviklet af Atlassian, er på engelsk. Ved starten af kurset udleveres et kompendium med slides og øvelser. Kursusdeltagere vil ved kursets afslutning modtage et Atlassian-udstedt diplom for gennemførsel.

25280
25293
25308
29603
Underviser

Nils Ejby Buch

Nils er uddannet Cand. Scient. Teknoantropolog fra Aalborg Universitet og har erfaring med konsulentarbejde indenfor agil opgavestyring med Jira og Confluence. Nils er certificeret i SAFe 5 Agilist, Agile Development med Jira Software og Jira Project Administration. I undervisningen lægger Nils vægt på at interagere aktivt med deltagerne og levere praktiske eksempler og diskussioner i undervisningen.

Underviser

Malene Vikkelsø

Malene arbejder som Digital Transformation Consultant, her hjælper hun organisationer med at tilpasse og konfigurere Jira og Confluence installationer. I sit arbejde som konsulent har hun erfaring i at afholde workshops, med mål for at afdække behov, arbejdsgange og processer. Malene er certificeret Confluence Administrator og Jira Service Management Administrator. Hun har i sin undervisning fokus på et interaktivt rum, hvor kursisterne tør stille spørgsmål og teorien bliver forstået i praksis.

Underviser

Tanya Rømer Jørgensen

Tanya arbejder til dagligt som konsulent, hvor hun rådgiver kunder til at forbedre deres interne processer og den efterfølgende implementering af Jira og Monday.com. Tanya har erfaring i at afholde workshops og undervise i Atlassian produkter for virksomheder. I Tanyas undervisning har hun fokus på at engagere og inddrage kursusdeltagerne og formidle undervisningen ud fra deltagernes individuelle erfaring.

Underviser

Sarah Hjelmsmark

Sarah er uddannet softwareudvikler og arbejder til dagligt med at konfigurere og opgradere i Jira og Confluence. Sarah er certificeret i ACP-610 Projekt admin i Jira. I undervisningen lægger Sarah vægt på at skabe et interaktivt undervisningsmiljø, hvor kursisterne får praktiseret teorien. Hun har ligeledes fokus på at formidle undervisningen på kursisternes individelle niveau.

Vælg dato

Taastrup
26. august 2024
Aarhus
7. oktober 2024
Taastrup
12. december 2024