Kurser

Nyt1 dags kursus 
Læring inden for et specifikt emne

DaVinci Resolve

14. maj 2024 København
22. oktober 2024 København
DKK  4.999
ekskl. moms
Nr. 91457 P

Lær at arbejde med colorgrading i gratisversionen af det populære videoprogram

DaVinci Resolve er et stærkt og omfattende redigeringsprogram, som bruges flittigt af alle fra små YouTube kanaler til større Hollywood-produktioner, som du kan se på TV-serier og film lige nu.

‘Cut’ og ‘Edit’-delen af DaVinci lader dig redigere små og store produktioner med samme muligheder som Premiere Pro og Final Cut. Vi eksporterer til Social Media, YouTube og op til 4K opløsning.

‘Colour’ delen af DaVinci foretager farve-forbedring, ligesom et program som Lightroom gør for still fotos. Vi giver vores videoer et tiltrækkende udseende med klare farver og kontrast, og det look du er ude efter.

Du lærer at arbejde med professionelle farver, og uanset om du er fotograf og skal håndtere farvekorrektion af din seneste bryllupsvideo eller er en øvet klipper, som ønsker bedre redskaber til at farvejustere din seneste film eller video, så er kurset for dig.

På kurset har vi fokus på programmets stærkeste sider, så du kun behøver at koncentrere dig om de funktioner, der kan være med til at løfte din produktion.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til videoproducenter, marketingfolk, mediefolk, fotografer, klippere og andre, der vil lære at bruge DaVinci Resolve til professionel redigering af video og color grading.

Udbytte

  • Du bliver i stand til at colorgrade dine videoer med et professionelt resultat
  • Du lærer at kombinere colorgrading i DaVinci Resolve med f.eks. Premiere Pro
  • Du får styr på DaVinci Resolves redigeringsmuligheder udover colorgrading
  • Du lærer at eksportere dit videomateriale i tabsfri kvalitet

Det får du på kurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Computer stilles til rådighed

Computer stilles til rådighed

Indhold

Gennemgang af grænsefladen
Vi gennemgår brugerfladen i DaVinci Resolve, så du bliver fortrolig med programmet og kan anvende alle de vigtigste funktioner og værktøjer.
Workflow
På kurset lærer du, hvordan du arbejder mest effektivt med colorgrading i programmet, så du efter kort tid kan optimere dit workflow og komme sikkert i mål med dine produktioner.
Colorgrading
På kurset lægger vi særligt vægt på colorgrading, som er programmets klart stærkeste side. Vi gennemgår værktøjerne i colorgrading, så du kan give dine film og videoer et professionelt færdigt resultat.
Redigering
Gratisversionen af DaVinci Resolve tilbyder et komplet sæt af redigeringsfaciliteter, og disse gennemgår vi også på kurset.
Roundtripping
På kurset vil der være sømløs roundtripping mellem Premiere Pro og DaVinci Resolve, og du lærer, hvordan du kan få de to videoredigeringsprogrammer til at spille sammen og understøtte hinanden.
Eksport
Vi gennemgår eksport af materiale i tabsfri kvalitet fra DaVinci Resolve, så dine produktioner ikke taber information ved komprimeringen.

Form

Teknologisk Institut afholder dette kursus med en samarbejdspartner. Alle undervisere er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne.

Vælg dato

København
14. maj 2024
København
22. oktober 2024