Kurser

Nyt1 dags kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Dynamisk Design of Experiments – simpel machine learning til laboratoriet

17. april 2024 Aarhus
DKK  5.499
ekskl. moms
Nr. 91442 P

Dette kursus giver dig et simpelt værktøj til at inddrage machine learning i udviklingsprocessen i laboratoriet. Du får et state-of-the-art værktøj til langt mere effektivt at planlægge dine forsøg og analysere resultaterne - uden at du skal kode eller hyre en dataekspert

Novo Nordisk, Teknologisk Institut og Alexandra Instituttet har skabt et digitalt optimeringsværktøj, som er udviklet til at reducere omkostningerne i udviklings- og optimeringsprojekter. På dette kursus lærer du at udføre effektiv optimering med et simpelt softwareværktøj, der gør det let at finde løsninger på komplekse optimeringsproblemer, og som gør dig i stand til at udføre dine daglige udviklingsopgaver mere effektivt.

Du lærer at benytte machine learning til procesoptimering uden at skulle kode eller forstå kompliceret statistik. Kurset indeholder en blanding af oplæg og praktiske øvelser, så du dels bliver fortrolig med softwaren, og dels lærer en hensigtsmæssig arbejdsgang. På den måde får du det maksimale ud af værktøjet.

Deltagerprofil

Medarbejdere, der dagligt arbejder med eksperimenter som del af enten optimering eller udvikling af både processer og produkter. Kurset henvender sig til teknikere såvel som til specialister.

Kursusmaterialet er på engelsk. Hvis der er internationale deltagere, foregår undervisningen også på engelsk – ellers taler vi dansk.

Udbytte

  • Hands-on oplæring i arbejdsgangen med Dynamisk Design of Experiments
  • Grundlæggende forståelse af grundbegreber og fordele ved Dynamisk Design of Experiments frem for én-faktor-ad-gangen-optimering
  • Evnen til at kombinere kvalitetsmetrikker til scores, der kan bruges i Dynamisk Design of Experiments
  • Evnen til at anvende Dynamisk Design of Experiments på dine egne processer og identificere nye muligheder for optimering i din virksomhed
  • Forstå og anvende resultaterne fra Dynamisk Design of Experiments
29217
Underviser

Morten Bormann Nielsen

Morten Bormann Nielsen arbejder til daglig som seniorspecialist, ph.d. i Produkt og Materialekemi på Teknologisk Institut.

Vælg dato

Aarhus
17. april 2024