Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i AI, Machine Learning og Data Science

Mange virksomheder ligger inde med store mængder af data, som er guld værd, hvis man kan analysere og benytte data intelligent.

På Teknologisk Institut udbyder vi kurser inden for AI, Machine Learning og Data Science på alle niveauer. Find dit næste kursus allerede i dag, så du kan styrke dine kompetencer og blive en endnu mere attraktiv medarbejder.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for AI, Machine Learning og Data Science.

   Viser 20 af 26
   Hent flere

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Hvad er Machine Learning og Data Science

   Machine Learning er en del af begrebet kunstig intelligens, hvor computere ikke direkte programmeres, men i stedet lærer ud fra algoritmer og ud fra disse laver prognoser ud fra store datasæt. Som et velkendt eksempel kan der nævnes Googles søgemaskine, som lærer på baggrund af tidligere søgninger og ud fra disse hele tiden bliver bedre til at prioritere søgeresultaterne.

   Hvad kan Machine Learning bruges til?

   Machine Learning hjælper virksomheder med at anvende data til støtte op om beslutninger. Det benyttes allerede inden for og på tværs af adskillige brancher. Det er ikke uden grund, at der er stor hype omkring denne nye form for teknologi, for den har i høj grad allerede skabt store forretningsmuligheder.

   At kunne forudse tendenser ved hjælp af data kan skabe stor konkurrencefordel og derfor er mange større virksomheder allerede i gang med at investere i udviklingen. Der ligger dog stadig et stort uudnyttet potentiale inden for området.

   Data Science er en bred disciplin og den overlapper og relaterer sig til området Machine Learning. Det minder langt hen ad vejen om Business Intelligence, fordi det ud fra en stor mængde data handler om at finde den rette data, som i sidste ende kan omsættes til vigtig information. Det adskiller sig dog ved måden man griber opgaven an på. Når man arbejder med Data Science anvendes data til at se fremad, finde mønstrer og nye tendenser, så man på den måde kan være på forkant med ting.