Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i Robotics Process Automation (RPA)

Det er mange gode grunde til at tage på kursus i RPA, med viden om og kompetencer inden for RPA kan du hjælpe din virksomhed med at automatisere manuelle og tidskrævende arbejdsopgaver. På den måde kan I få frigivet mere tid til andre opgaver, hvilket kan skabe nye muligheder for både medarbejdere og virksomhed.

Der findes mange forskellige løsninger indenfor RPA, fx er Chatbots efterhånden populære, da de kan afhjælpe kundeservicen, hvor softwarerobotter kan indstilles til at svare på de mest gængse spørgsmål.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Robotic Process Automation (RPA).

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Hvad er RPA?

   RPA står for Robotic Process Automation, og er en softwareløsning. RPA kan efterligne medarbejders adfærd i virksomhedens IT-systemer, og kan altså imitere et menneskes arbejdsopgaver, og betjene en computer gennem det samme interface, som et en medarbejder anvender.

   Bliv klædt på til fremtiden

   Meget peger på, at der i fremtiden vil være et større fokus på AI og herunder automatiserede processer. Med et kursus hos Teknologisk Institut kan du få styr på disse processer og få en større forståelse for bl.a. Chatbots. RPA kan ikke erstatte et menneske, men kan hjælpe din virksomhed med gængse automatiserede arbejdsopgaver, hvilket kan spare din virksomhed for en masse tid.

   Læs mere:

   Lyt også til vores podcasts om RPA: