Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Machine Learning

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  7.499
ekskl. moms
Nr. 90606 P

Machine Learning handler om at få maskiner til at lære, baseret på data. Lær, hvordan Machine Learning kan forbedre jeres processer, ved hjælp af automatisering og analyse af data. Kurset giver dig bl.a. indblik i de forskellige principper inden for Deep Learning og Reinforcement Learning, og arbejdet med Keras. Kursuspakken er på engelsk og er tilgængelig online i 365 dage.

Online kursus

Introduktion

Denne kursuspakke introducerer dig til de mange områder inden for Machine Learning, så du lærer at effektivisere processer baseret på data. Kurserne berører emner som f.eks. Deep Learning, regressionsmodeller, Convolutional Neural Networks, BigML, Machine Learning algoritmer og meget mere.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til personer, som ønsker at lære om Machine Learning og hvordan Machine Learning kan benyttes til at automatisere og effektivisere læring baseret på data.

Udbytte

 • Lær at arbejde med både lineær og multipel regression gennem bl.a. ANOVA og ANCOVA
 • Bliv introduceret til principper inden for Deep Learning og lær om de mere avancerede områder som f.eks. Q-Learning Lær at omstrukturere Machine Learning og Deep Learning algoritmer
 • Lær, hvordan Machine Learning implementeres til både Amazon Web Services, Microsoft Azure og Google Cloud Services
 • Bliv introduceret til Keras, BigML, CNN og Reinforcement Learning

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indeholder blandt andet

Linear Regression Models
 • Lær om lineær regression. Kurserne introducerer dig for de vigtigste elementer inden for lineær regression og du bliver ligeledes klædt på til at kunne arbejde med logistisk og multipel regression.
Applying Convolutional Networks to Visual and Recognition Tasks
 • Lær om de forskellige features ved CNN, herunder bl.a. filtre. Kurserne gennemgår også Computer Vision og CNN Architectures.
Gradient Descent and Regularization for Linear Models
 • Lær at håndtere lineære og multiple modeller effektivt. Du bliver bl.a. bekendt med begreber som regularization, ANOVA og ANCOVA.
Fundamentals of Convolutional Neural Networks
 • Få styr på de essentielle begreber og funktioner ved CNN (Convolutional Neural Networks). Du lærer, hvordan du arbejder med CNN og får en grundlæggende introduktion.
Improving Neural Networks: Regularization and Optimization
 • Lær, hvordan du kan forbedre neurale netværk gennem bl.a. optimering, dataskalering og regulering. Du får herudover også styr på performance management i de neurale netværk.
Architecting Balance: On-prem, Cloud, and Hybrid
 • Lær at designe Hybrid Cloud Solutions og hvordan disse implementeres med bl.a. Amazon Web Services og Microsoft Azure.
Advanced Topics in Deep Learning
 • Lær om de mere avancerede emner i Deep Learning som f.eks. Q-Learning, Unsupervised Data og Generative Adversarial netværk.
Implementing Deep Learning
 • Få praktiske værktøjer og frameworks til effektivt at implementere Deep Learning og lær hvordan du kan optimere Deep Learning applikationer.
Refactoring ML/DL Algorithms
 • Bliv introduceret til teknikker og principper til at omstrukturere Machine Learning og Deep Learning algoritmer.
Advanced Reinforcement Learning
 • Lær om mere avancerede områder inden for Reinforcement Learning. Du lærer bl.a. om mere udfordrende principper og implementering.
Modelling Enterprise Services
 • Lær, hvordan du håndterer forskellige slags data, og hvordan du kan implementere Machine Learning ved hjælp af bl.a. Microsoft Azure og Google Cloud.
Building & Enterprise-grade Architecture
 • Lær om den grundlæggende IT-arkitektur, der kræves for at udføre Machine Learning. Du lærer bl.a. om forskellige principper og patterns.
Natural Language Processing for ML with Python
 • Bliv introduceret til NLP (Natural Language Processing) og NLTK (Natural Language Toolkit) og lær, hvordan du kan bruge R og Python i forbindelse med Machine Learning og Data Science.
Extending Keras
 • Lær om de mere avancerede teknikker inden for Keras og bliv klogere på, hvordan Keras adskiller sig fra andre frameworks.
Keras, An Introduction
 • Bliv klogere på fordelene og ulemperne ved Keras, og hvordan det kan bruges i forbindelse med Machine Learning.
Drag and Drop Machine Learning Using Big ML
 • Bliv introduceret til BigML og lær, hvordan du kan bruge det til at arbejde med data.
 

Tidsforbrug

Kursussamlingen består af 39 moduler og kan gennemføres på ca. 42 timer. Kurset kan bruges som et opslagsværk.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Se også vores tilstedeværelseskurser

"Machine Learning - Sådan kommer du i gang", som vi afholder på en af vores fysiske lokationer, kunne også være interessant for dig.

Vil du vide mere?

5 ting du bør vide om Machine Learning

På baggrund af algoritmer kan computeren nu lære at identificere mønstrer i data, for derefter at lave forudsigelser ud fra disse data. Bliv klogere på Machine Learn...

Læs mere
 

Hvad kan Machine Learning? Og hvordan kan du anvende det?

Machine Learning er et felt inden for datalogi, hvor der arbejdes med at gøre computere i stand til at ”lære” og progressivt forbedre deres læring og res...

Læs mere