Få 4 tips til at motivere dine medarbejdere!

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

35657 - Få 4 tips til at motivere dine medarbejdere

Få 4 tips til at motivere dine medarbejdere!

Tager du dine medarbejderes motivation for givet? Det kan ikke ignoreres eller overses. Motivation er det der får os til at flytte fra et sted til et andet, det er grunden til, at vi står op om morgenen og det er drivkraften bag vores resultater og stræben.

Her er 4 tips til hvordan du kan tage ansvar for dine medarbejderes motivation:

  • Giv dine medarbejdere lyst, tid og ressourcer til at præstere deres yderste.
  • Lad medarbejderne få den anderkendelse de fortjener af nogen som de har faglig respekt for.
  • Sæt retningen og respekterer dine medarbejderes resultater og præstation i stedet for at ”override” alle deres beslutninger og bestemme selv.
  • Sørg aktivt for, at dine medarbejdere føler deres præstation er økonomisk værdsat og vis respekt for deres kompetencer og tillid til deres fremtidige præstation ved at forfremme dem.


Vil du vide mere?

Vil du lære mere om motivationsdrivere? Alle mennesker kan nemlig motiveres. Som leder eller kollega kan det være en stor styrke, at kende til de mest effektive redskaber til motivation. På den måde kommer teams og enkelte personer til at fungere bedre, og stemningen på arbejdspladsen bliver styrket. Se vores udvalg af kurser  i mentalt overskud og trivsel.