Få ekspertens råd til at booste din selvtillid

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Få ekspertens råd til at booste din selvtillid

Få ekspertens råd til at booste din selvtillid

4 min.

Hvad er selvtillid egentligt for en størrelse, og hvordan får vi højnet selvtilliden? Det – og meget mere – får du svar på, når Gitte Koldtoft giver et kort indblik i, hvordan du kan booste din selvtillid på bare 10 dage.

Hør Gittes gode råd til at booste din selvtillid:

Gitte brænder for formidling, er bachelor i retorik og har tyve års erfaring som foredragsholder og underviser. Gitte er en aktiv skribent og har skrevet mere end 50 artikler til magasinerne Psykologi, Femina og Q. Dertil har hun skrevet 3 bøger fra Politikens forlag og Nyt Nordisk Forlag samt lavet TV programmerne ’enerGitte’ og ’Peptalk’ på Kanal 1 Hovedstaden. Gitte er kendt som en engageret, humoristisk og energisk underviser.
 


Gittes råd til øget selvtillid

Gitte forklarer, at selvtillid ikke responderer på ord, men på handlinger. Research viser at, hvis du beslutter dig for at nå et mål eller inkorporere en ny god vane i dit liv, og du selvfølgelig efterlever de aftaler, du har lavet med dig selv omkring det – så vil dit indre publikum allerede efter 10-14 dage begynde at give dig positiv feedback, og dermed meget større glæde.

NB: Det er dog vigtigt at du sætter realistiske mål, dog gerne lidt uden for din komfortzone. Hvis det er alt for urealistisk, så falder du for hurtigt i, og så daler din selvtillid faktisk.Vil du vide mere?

Du kan møde Gitte på kurset 'Boost din selvtillid – og præstér bedre'.

Kilde: Gitte Koldtoft, Underviser ved Teknologisk Institut