Få ekspertens råd til en stressfri juleferie

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Stressfri juleferie

Få ekspertens råd til en stressfri juleferie

3 min.

Julen er en dejlig tid, men kan for mange også være forbundet med stress. Hvis du vil have en god afstressende juleferie, så har Edith Kahlke nogle gode råd til dig!


Hør Ediths gode råd

Edith Kahlke, cand. pæd.psyk., aut., er erhvervspsykolog med fokus på ledelses- og organisationspsykologi. Edith har stor erfaring med rådgivning af både enkeltpersoner og virksomheder i forhold til stresshåndtering og trivsel, og hun er kendt for at være en empatisk, kompetent og nærværende underviser.


Ediths gode råd til en afstressende juleferie

 1. Skab overblik: 
  - Hvilke ressourcer har I?
  - Hvor mange dage har I?
  - Hvor mange penge har I?
  - Hvad har I af forpligtigelser?
 2. Find ud af hvad I har lyst til? List det gerne op, for at gøre det overskueligt
 3. Så skal I vælge! Hold jeres ressourcer (tid/penge) op imod hvad I gerne vil, og vælg så hvilke ting I gerne vil i løbet af jeres juleferie.

NB: Hvis du er ligesom de fleste andre mennesker, så er du tidsoptimist, og så er du nødt til at vælge noget fra – også selvom det er noget du rigtig gerne vil!

Du kan også høre Edith på podcasten Stressfri hverdag.

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil styrke dit mentale overskud og trivsel, eller gerne vil blive bedre til personlig effektivitet og stressforebyggelse, kan du læse meget mere om vores kurser her: 


 

Kilde: Edith Kahlke, Rådgiver og Underviser ved Teknologisk Institut