Få økonomisk støtte til kompetenceudvikling - Finanskompetencepuljen

Peter  Toftekær

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 66.

Kompetencefond

Få økonomisk støtte til kompetenceudvikling - Finanskompetencepuljen

Hvad kræver det at ansøge?

  • Som medarbejder i den finansielle sektor har du mulighed for at få betalt en lang række kurser og uddannelser.
  • Du kan søge Finanskompetencepuljen, hvis du er ansat i en virksomhed, der er omfattet af overenskomsten mellem FA og Finansforbundet.
  • Du behøver ikke at være medlem af Finansforbundet.
  • Både ansatte, deltidsansatte, ansatte i flex/løntilskud, elever og studerende kan søge om fondsmidler.
  • Det er et krav, at du går i dialog med din leder forud for din ansøgning om kursus via Finanskompetencepuljen. Din leder skal dog ikke godkende din ansøgning.

Hvis du er i tvivl om, hvilken overenskomst du er ansat under, så kig i din ansættelseskontrakt. Alternativt kan du spørge din leder, tillidsrepræsentant eller HR-afdeling.

Du kan også læse mere på Finanskompetencepuljens hjemmeside.

Hvad kan du få støtte til? 

  • Du kan søge op til 3 kurser om året. Det maksimale antal af kurser gælder fra løbende år og ikke pr. kalenderår.
  • Du kan søge om at deltage på de kurser, som Finanskompetencepuljen udbyder på deres hjemmeside. Teknologisk Institut har en række kurser, som bliver anbefalet hos Finanskompetencepuljen.

Kurser på positivliste

Nedenstående er et udpluk af nogle af de kurser, der er på Finanskompetencepuljens hjemmeside og positivliste. Du kan ansøge direkte på Finanskompetencepuljen hjemmeside ved at klikke på et af nedenstående kurser:  

Sådan ansøger du

Du kan ansøge et af nedenstående kurser, der udbydes hos Finanskompetencepuljen:

Ovenstående kurser er på positivlisten hos Finanskomptetencepuljen.

Hvis din ansøgning godkendes, tager Finanskompetencepuljen kontakt til Teknologisk Institut, og de vil stå for finansieringen. Teknologisk Institut tager efterfølgende kontakt til dig med al praktisk info ift. kurset. Teknologisk Institut hæfter ikke for, om kurser eller midler godkendes ved de enkelte fonde. Teknologisk Institut kan guide dig, men kan ikke garantere, at din ansøgning om fondsstøtte bliver godkendt hos fonden. Overstående guide og tilhørende sider er kun vejledende. Teknologisk Institut kan ikke sikre, at siderne altid vil indeholde opdaterede regler og betingelser. Det er dit eget ansvar at læse op på regler og betingelser for de enkelte fonde.


Tilbage til forside