Få økonomisk støtte til kompetenceudvikling - Den Statslige Kompetencefond

Peter  Toftekær

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 66.

Kompetencefond

Få økonomisk støtte til kompetenceudvikling - Den Statslige Kompetencefond

Obs. d. 22. maj kl. 10.00 får Den Statslige Kompetencefond fyldt midler i alle deres puljer.

Hvad kræver det at ansøge?

Hvis du er i tvivl om, hvilken overenskomst du er ansat under, så kig i din ansættelseskontrakt. Alternativt kan du spørge din leder, tillidsrepræsentant eller HR-afdeling.

Hvad kan du få støtte til? 

  • Den Statslige Kompetencefond kan give op til 5.000 kr. pr. kursusdag, maksimalt 25.000 kr. i alt. Du har altid mulighed for at søge en uddannelse, der overskrider beløbsgrænsen, ved at din arbejdsgiver medfinansierer det resterende beløb.
  • Kurset skal være af mere end 3 dages varighed.
  • Vær opmærksom på, at den Statslige Kompetencefond ikke dækker udgifter til moms.

Anbefalinger af kurser

Hos Teknologisk Institut kan du finde over 1.000 forskellige relevante kurser og uddannelser.

Nedenfor kan du finde eksempler på kursusforløb, der matcher med de formelle krav:


Sådan ansøger du

Alle fondens puljer får tilført midler onsdag d. 22. maj kl. 10.00.
Læs mere her: FAQ om Den Statslige Kompetencefond eller se ansøgningsvideo.

 

Ledergodkendelse 

Ansøgninger til Den Statslige Kompetencefond bliver i første omgang sendt til din leder. Først når din leder har godkendt ansøgningen, bliver den sendt til kompetencefonden.

Lederen der er tilknyttet ansøgningen skal indrapportere de afholdte udgifter. Lederen kan til hver en tid logge ind i systemet og udfylde oplysningerne, dog tidligst når aktiviteten er gennemført og senest 90 dage efter slutdato for undervisning.

Din leder kan læse mere og godkende din ansøgning om fondsstøtte nedenfor.Teknologisk Institut hæfter ikke for, om kurser eller midler godkendes ved de enkelte fonde. Teknologisk Institut kan guide dig, men kan ikke garantere, at din ansøgning om fondsstøtte bliver godkendt hos fonden. Overstående guide og tilhørende sider er kun vejledende. Teknologisk Institut kan ikke sikre, at siderne altid vil indeholde opdaterede regler og betingelser. Det er dit eget ansvar at læse op på regler og betingelser for de enkelte fonde.​Tilbage til forside