Kurser

Nyt1 dags kursus 

Figma Grundlæggende

16. november 2023 Aarhus
4. december 2023 København
DKK  4.999
ekskl. moms
Nr. 91344 P

Lær at designe smukke og funktionelle brugergrænseflader og prototyper ved hjælp af Figma. Du får en grundig indføring i brugen af Figmas vigtigste værktøjer og funktioner, og du får et godt indblik i rigtig opsætning af designs til eksport.

Figma er i dag et af de mest populære cloud-baserede programmer til design af websites, apps, logos og meget mere. Og med Figma er det let at samarbejde med flere personer, så både designere, udviklere og andre teams i en organisation kan følge den røde tråd i en virksomheds profil.

Vi arbejder med den gode brugeroplevelser i User Interface, UI, og User experiences, UX, og efter kurset har du fået det fulde overblik over Figmas brugerflade og kan oprette designs til forskellige målgrupper.

Deltagerprofil

Kurset er til dig, der er ny i Figma og ønsker at lære de grundlæggende principper for UI og UX design. Men det er også for erfarne designere, der ønsker at udvide deres færdigheder med UI og UX og lære nye teknikker i et nyt program.

Det får du på kurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Materiale på dansk

Materiale på dansk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Computer stilles til rådighed

Computer stilles til rådighed

Indhold

 • Kom godt fra start i Figma
  Du bliver introduceret til Figmas brugerflade og værktøjer, så du nemt kan finde rundt i programmet.

 • Design rigtigt fra begyndelsen
  Du lærer at arbejde med gitre og rammer for at organisere dine designs samt at arbejde med tekst og typografi, så dine designs skiller sig ud fra mængden.

 • Effektivt design
  For at arbejde effektivt lærer du at oprette symboler og komponenter, og du lærer også, hvordan du kan skabe responsive designs, der fungerer på alle skærmstørrelser.

 • Færdigt arbejde
  Du lærer at eksportere dine designs til videre udvikling og har fået avancerede teknikker til design af flotte UI- UX-grænseflader.

Form

Teknologisk Institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne.

Materiale

Du får kursusmateriale og øvelsesfiler på dansk og kan arbejde videre med cases og opgaver, når kurset er ovre. Du deltager sammen med andre kreative medarbejdere fra forskellige brancher i Danmark, og der er rig mulighed for sparring og inspiration på tværs af holdet. Efter kurset får du arbejdsfiler og skabeloner med hjem, som du kan bruge i dit daglige arbejde. Du får adgang til ekstramateriale spækket med råd, tips og tricks fra instruktører med mange års praktisk erfaring i programmet

Kurset udbydes i samarbejde med en ekstern partner

Underviser

Teknologisk Institut benytter erfarne undervisere fra et bredt netværk af dygtige specialister.

Vælg dato

Aarhus
16. november 2023
København
4. december 2023