Gode redskaber til din hverdag: Håndtér din frygt

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Gitte

Gode redskaber til din hverdag: Håndtér din frygt

Frygt er en af de ting, der virkelig kan frarøve os vores selvtillid! Se med her og lær at håndtere din frygt med Gitte Koldtoft. 

Hør Gittes gode råd til at håndtere din frygt:

Gitte brænder for formidling, er bachelor i retorik og har tyve års erfaring som foredragsholder og underviser. Gitte er en aktiv skribent og har skrevet mere end 50 artikler til magasinerne Psykologi, Femina og Q.

Dertil har hun skrevet 3 bøger fra Politikens forlag og Nyt Nordisk Forlag samt lavet TV programmerne ’enerGitte’ og ’Peptalk’ på Kanal 1 Hovedstaden. Gitte er kendt som en engageret, humoristisk og energisk underviser.

Gittes gode råd til at håndtere din frygt

I stedet for at forsøge at komme af med frygten, bør du lære at håndtere den. Dette kan gøres med følgende værktøj:

  • I de næste 30 dage skal du hver dag sige til dig selv: "Hvis ikke jeg var bange, så ville jeg …"

Det lyder måske simpelt, men grunden til at det rent faktisk virker er, at frygt du handler på skrumper, og frygt du ikke handler på vokser.


Vil du vide mere?

Har du brug for et boost af din selvtillid, eller bare et kærligt skub i den rigtige retning? Så kan du møde Gitte på kurset 'Boost din selvtillid – og præstér bedre'.

Kilde: Gitte Koldtoft, Teknologisk Institut