Hvem kan få gavn af Power BI?

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Et billed af Power BI Logo

Hvem kan få gavn af Power BI?

4 min.

Dataanalyse og Business Intelligence lyder måske tungt og besværligt. Men det behøver det ikke at være. Med de rette værktøjer inden for Power BI kan du nemt forvandle dine data til vigtige indsigter, der lægger strategien for dit videre arbejde. Hvad enten du arbejder i Marketing, salg, IT, økonomi eller sågar HR, så kan du få gavn af Power Bi. 

Alle, der arbejder med data, kan få gavn af Power BI eller andre Business Intelligence-løsninger. Programmer som Power BI samler dine datakilder og gør det nemt at analysere, visualisere og tolke på data. Så kan du forvandle data til vigtige indsigter, der fortæller dig om tendenser, udfordringer og udvikling i dine forretningsgange.  

Hvorfor skal du bruge Power BI til at blive klogere på data?

Der findes mange muligheder, når det gælder dataanalyse og Business Intelligence. Hvilken løsning, der passer til lige netop din situation, kommer an på dine behov, ønsker og muligheder. Men der er mange fordele ved det cloudbaserede analyseværktøj Power BI. 

Udover det intuitive design og brugerflade, så er en klar fordel ved Power BI, at det er integreret med Microsofts andre programmer. Det betyder, at du kan eksportere dine modeller, diagrammer m.m. og bruge dem i andre Microsoft-programmer som f.eks. Excel og SQL-server. Eller når du skal præsentere data for kunder, chefer og kollegaer.

Hele virksomheden kan få gavn af Power BI

Med Power BI får du de bedste forudsætninger for at analysere og tolke data, da programmet er intuitivt og letforståeligt, om du er vant til at arbejde med data eller ej. Ligegyldigt hvilken afdeling du arbejder i, om du er leder eller medarbejder, så er der gode grunde til at bruge det cloudbaserede analyseværktøj til din Business Intelligence.

  • Marketing og kommunikation: Måler I jeres indsatser? Med Power BI får I samlet jeres data, så I kan holde tæt øje med f.eks. jeres Marketing Automation eller jeres indsatser på de sociale medier. Bliv klogere på, hvad der virker, så I kan målrette jeres indsatser og strategi efter den viden, I har til rådighed. 
  • HR: Få et bedre overblik over dine medarbejdere og jeres HR-data. Så I kan sikre jer, at I overholder mål og aftaler, så både medarbejdere og ledelsen er tilfredse. Brug Power BI til at indsamle og omdanne data om medarbejdere til overskuelige indsigter, der gør jeres arbejde nemmere.
  • Salg: Mål jeres performance! I kan let integrere Power BI med jeres andre programmer, så det bliver nemmere at måle jeres præstation og se, hvor I skal stramme op for at nå jeres mål.
  • IT: Saml alle jeres indsigter et sikkert sted. Power BI giver jer muligheden for at samle data fra over 100 datakilder, så I kan overvåge jeres data på netværk, sikkerhed og service et og samme sted. 
  • Økonomi: Brug Power BI til at samle jeres nøgletal, så I altid har et 360-graders overblik over virksomhedens indtjening og omkostninger. Det intuitive design gør det nemt for jer at præsentere avancerede indsigter i overskuelige og letlæselige dashboards og diagrammer.

Hvordan kommer du i gang med Power BI?

Er du nysgerrig på mulighederne for at opnå en bedre udnyttelse af data i din afdeling eller virksomhed? Power BI er nemt og brugervenligt at gå til takket være den intuitive brugerflade. Men skal du have de bedste forudsætninger, kan det være gavnligt at øge dine kompetencer med et kursus.

På Teknologisk Institut har vi kurser i Power BI, der kan klæde jer godt på til at komme i gang med programmet. Kontakt os på 72 20 30 00, så vi kan guide jer i den rigtige retning ud fra jeres behov og ønsker.