Få ny viden, konkrete cases og sparring om, hvordan du kan omdanne kaffeaffald til værdifulde og bæredygtige produkter. Denne praksisnære workshop samler aktører fra hele værdikæden og inspirerer til cirkulære forretningsmodeller på tværs af kaffeindustrien.
Workshoppen giver et koncentreret overblik over status, potentialer og barrierer ved udnyttelse af kaffesidestrømme fra ristning og brygning. Gennem korte oplæg og caseeksempler skaber vi et fælles udgangspunkt for den efterfølgende idéudvikling og konkretisering af konkrete temaer og sidestrømme. Du får mulighed for at prioritere, hvad du vil arbejde videre med og får klarlagt næste skridt i processen.
Webinaret afvikles som en del af projektet Food Upcycling, som Industriens Fond står bag.
Workshoppen er for virksomheder og iværksættere i kaffens værdikæde:
- Caféer og restaurationer
- Møde- og konferencevirksomheder
- Affalds- og ressourceaktører
- Brancheorganisationer og -netværk
Den er også relevant for virksomheder, der vil bruge kaffegrums i nye, endnu usete produkter. Vi opfordrer beslutningstagere, produktions- og udviklingsansvarlige med strategisk eller operationelt ansvar for bæredygtighed, produkt- eller forretningsudvikling til at deltage.
Det arbejder vi med på workshoppen Udnyttelse af kaffens sidestrømme: Fra kaffegrums til en cirkulær forretning. Den finder sted umiddelbart i forlængelse af denne workshop. Ønsker du at deltage i den, skal du tilmelde dig på den særskilte tilmeldingsside.
Formålet med Food Upcycling er at hjælpe virksomheder med at omdanne underudnyttede sidestrømme fra fødevareproduktionen til værdifulde, markedsparate produkter. Dermed reduceres madspild og miljø- samt klimaaftryk, samtidig med at konkurrenceevnen hos danske fødevareproducenter og relaterede industrier, såsom proces- og teknologileverandører samt transportører, styrkes.
Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Fuld forplejning

Øvelser og inddragelse

Casearbejde

Materiale

Materiale på dansk

Undervisning på dansk

Digitalt materiale
Fysisk workshop med korte oplæg, cases, gruppeøvelser, interaktive værktøjer og praktisk netværksaktivering.

Sektionsleder, Fødevareteknologi
Forretningsleder, Innovation og Digital transformation
Aarhus 13. januar 2026 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk