Kom i gang med Data Science med R

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Billede af computer og en person, der laver dataanalyse

Kom i gang med Data Science med R

4 min.

Der er et stadigt stigende behov for medarbejdere, der kan forvandle data til vigtig og brugbar information og indsigter. Derfor er der brug for avancerede redskaber til at analysere, processere og visualisere de store mængder af data. Men hvilket analyseredskab skal du gøre brug af?  Bliv klogere her, hvor vi gennemgår fordelene ved at bruge R som et redskab til Data Science.

Data Science har længe været et buzzword, der går igen i stort set alle brancher og virksomheder. I dag kigger vi mere og mere mod data, når vi skal danne grundlag for de beslutninger, vi tager på vegne af vores virksomhed.

Behovet for at kunne bakke beslutninger, strategier og handlingsplaner op med data, har skabt en stor efterspørgsel på eksperter, der kan skabe indsigter på baggrund af data. Medarbejdere med kompetencer inden for Data Science er derfor i høj kurs.

Hvad er Data Science?

Data Science handler i bund og grund om at udtrække indsigter fra data. Ved hjælp af videnskabelige metoder bruger en Data Scientist data til at udlede viden og konklusioner, som der derefter kan handles på. Data Science bliver brugt på tværs af brancher og specialer og er relevant for alle områder, der anvender dataanalyse. 

Til arbejdet med Data Science findes der flere forskellige analyseredskaber. Det kræver nemlig det rette værktøj, når vi skal processere store mængder af data, der skal analyseres, visualiseres og transformeres til håndgribelige indsigter og handlingsplaner. 

Og her er programmeringssproget R et udmærket bud! R er et populært redskab til data science, fordi det åbner op for mange muligheder. 

Introduktion til R

Læs også: Introduktion til R


Hvorfor er R et godt redskab til Data Science?

Programmeringssproget R bruges til at håndtere, analysere og visualisere data. Det er et alsidigt og kraftigt værktøj, der bruges især til Data Science, machine learning og statistisk modellering. Sproget er open-source, og de mange færdigudviklede pakker gør det nemt at organisere og analysere store datasæt. Lige gyldigt hvilken branche du arbejder inden for, får du med R et stort netværk af brugere, som du kan sparre med og konsultere, hvis du støder på problemer henad vejen.  

Vil du gerne i gang med at bruge R?

Deltag på kurset Applied Data Science med R, og få kompetencer og redskaber til at bruge R til dit arbejde med Data Science. Gennem kurset bliver du introduceret til R, og du bliver fortrolig med forskellige redskaber og værktøjer, som du kan du i dit daglige arbejde.

Ved at deltage på kurset får du bl.a.:

  • Træning i at benytte de vigtigste redskaber til Data Science i R
  • En introduktion til RStudei IDE’en som er den mest populære IDE i R
  • Du lærer at importere data fra flat files og databaser til R, så du kan analysere dine datasæt
  • Du lærer om Supercides og unsupervised learning

Vil du vide mere?

På Teknologisk Institut tilbyder vi flere forskellige kurser inden for R. Gennem vejledning fra en ekspert får du ny viden og kompetencer, som du kan bruge til at blive endnu dygtigere i dit arbejde.

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål om kurser i R, kan du kontakte os på 72 20 30 00. Så skal vi gøre vores bedste for at vejlede dig i den rigtige retning. Du kan også læse mere om vores kurser i R herunder.