Læringsformer

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

På Teknologisk Institut udbyder vi en bred vifte af forskellige læringsformer på vores kurser og uddannelser.

Læringsformer

Der er mange måder at lære på – og som personer har vi forskellige forudsætninger for, hvilken form for læring der passer til os.

Teknologisk Institut tilbyder derfor flere forskellige veje til at få nye kompetencer inden for vores brede vifte af områder.

Dermed kan du selv vælge, om du vil prioritere læring ”når som helst” – eller om den fysiske tilstedeværelse og mødet med andre kursister er vigtigst for dig.

Du kan i modellen herunder se, hvad de enkelte læringsformer indeholder: 

Læringsformer

Traditionel undervisning

Traditionelt set foregår læring oftest ved, at man er fysisk til stede i et undervisningslokale sammen med andre kursister og underviser. Læs mere om "Traditionel undervisning".

Webinar

Et webinar er et online seminar/oplæg, hvor underviser og deltagere mødes online, og bliver klogere på et specifikt emne. Læs mere om "Webinarer".

Online kurser

Online kurser er en mere fleksibel læringsform, som giver dig mulighed for at lære på dine præmisser, hvor og hvornår det passer dig. Læs mere om "Online kurser".

Virtuelle kurser

På vores virtuelle kurser foregår undervisningen live med en underviser og andre kursister. Du får mulighed for at stille spørgsmål både under og efter kurset, samt tale med de andre kursister og lave gruppearbejde online. Læs mere om vores "Virtuelle kurser".

Skræddersyet læring

Teknologisk Institut har over 1000 forskellige kurser at vælge imellem, og de fordeler sig på de forskellige læringsformer. Hvis du søger en form for kompetenceudvikling, vi ikke allerede har på hylderne – eller hvis I er flere, der har samme behov for læring, så kontakt os og hør mere om mulighederne for et læringsforløb, der er skræddersyet af de emner og læringsformer, der passer jer. Læs mere om "Firmakurser".

Kontakt os i dag

Telefon: +45 72 20 30 00
E-mail: kurser@teknologisk.dk

Hvordan får du mest mulig læring?

Teknologisk Institut hjælper dig til at få mest mulig effekt af din læring. Vi ser kompetenceudvikling som en proces – og ikke bare som en enkeltstående handling, der kun foregår på selve kurset. Via vores koncept ”Læringshjulet” giver vi råd og værktøjer til at sikre målrettet udbytte gennem aktiviteter før, under og efter kursusdeltagelse.