Læringsformer

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

På Teknologisk Institut udbyder vi en bred vifte af forskellige læringsformer på vores kurser og uddannelser.

Læringsformer

Der er mange måder at lære på – og som personer har vi forskellige forudsætninger for, hvilken form for læring der passer til os.

Teknologisk Institut tilbyder derfor flere forskellige veje til at få nye kompetencer inden for vores brede vifte af områder.

Dermed kan du selv vælge om du vil prioritere læring ”når som helst” – eller om den fysiske tilstedeværelse og mødet med andre kursister er vigtigst for dig.

Du kan i modellen herunder se, hvad de enkelte læringsformer indeholder, samt læse mere om hver enkelt i menuen i højre side.

Teknologisk Institut tilbyder flere forskellige veje til at få nye kompetencer inden for vores brede vifte af områder.

Skræddersyet læring
Teknologisk har over 1000 forskellige kurser at vælge imellem, og de fordeler sig på de forskellige læringsformer. Hvis du søger en form for kompetenceudvikling, vi ikke allerede har på hylderne – eller hvis I er flere, der har samme behov for læring, så kontakt os og hør mere om mulighederne for et læringsforløb, der er skræddersyet af de emner og læringsformer, der passer jer. Læs mere om firmakurser her >>

Kontakt os i dag
Telefon: +45 72 20 30 00
E-mail: kurser@teknologisk.dk

Hvordan får du mest mulig læring?
Teknologisk Institut hjælper dig til at få mest mulig effekt af din læring. Vi ser kompetenceudvikling som en proces – og ikke bare som en enkeltstående handling, der kun foregår på selve kurset. Via vores koncept ”Læringshjulet” giver vi råd og værktøjer til at sikre målrettet udbytte gennem aktiviteter før, under og efter kursusdeltagelse.