Læringsformer - Virtuelle kurser på Teknologisk Institut

Ida  Fredslund

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 07.

På Teknologisk Institut udbyder vi en bred vifte af forskellige læringsformer på vores kurser og uddannelser.

Læringsformer - Virtuelle kurser på Teknologisk Institut

På de virtuelle kurser kan du nemt og tilgængeligt deltage og få den nyeste viden og kompetencer. Med den nyeste teknologi er det som at være der selv. 

Kurserne foregår online og live med en eller flere undervisere, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål samt tale med de andre kursister og lave gruppearbejde via 'breakout rooms'. 

FAQ – virtuelle kurser

Læs og få svar på de mest almindelige spørgsmål om virtuelle kurser: FAQ – Virtuelle og hybride kurser

Har taget en del Teknologisk Institut-kurser, og de har altid et højt niveau. Det fungerede super godt med et virtuelt kursus.
Jacob Anders Roug, Oticon A/S

Virtuelle kurser

Fordele info

Søgte du et andet virtuelt kursus?

Vi tilbyder virtuelle kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72 20 30 00 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Online kurser

På Teknologisk Institut udbyder vi også online kurser inden for flere forskellige områder. Læs mere om vores online kurser. 

Firmakursus 

Er I flere, der har samme behov for kompetenceudvikling, så er et firmakursus ofte den rette løsning, der kan skabe fælles fundament og økonomisk besparelse. Læs mere om firmakurser og få et tilbud.  

Kontakt os i dag

Telefon: +45 72 20 30 00
E-mail: kurser@teknologisk.dk