Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i salg, marketing, økonomi og jura

Bliv opdateret på den nyeste viden inden for dit arbejdsområde med Teknologisk Instituts kurser i salg, marketing, økonomi og jura.

Vores kurser i salg og marketing hjælper dig med alt fra forhandlingsteknik til digital markedsføring, User Experience, Google Analytics, samt adfærdspsykologi og -design.

Få styr på GDPR, aftaler og kontrakter med kurser i jura, eller styrk dine kompetencer og viden inden for bogholderi, regnskab og risikostyring med økonomikurser.

Fælles for alle kurserne er, at du bliver undervist af erfarne fagspecialister og eksperter, der hjælper dig med at hæve dit niveau og blive en endnu større ressource på din arbejdsplads.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Salg, marketing, økonomi og jura.

   Viser 20 af 64
   Hent flere

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Mere om kurser inden for salg, marketing, økonomi og jura

   Få de bedste værktøjer inden for salg, marketing, økonomi og jura med et af Teknologisk Instituts mange kurser. Vi udbyder en bred vifte af kurser og uddannelser målrettet medarbejdere i salgs-, marketings-, økonomi- og juraafdelinger.

   Marketing

   Øg sandsynligheden for, at din virksomhed bliver set online og ryger i toppen af søgemaskinen. Der sker konstant forandringer omkring os – også digitalt – og derfor er det vigtigt, at din virksomhed kan tilpasse sig og følge med udviklingen og de nyeste trends inden for marketing.
    
   Med de rette marketingsværktøjer bliver du bevidst om, hvordan du kan være med til at styrke din virksomheds synlighed digitalt. På Teknologisk Institut tilbyder vi både kurser til dig, der ønsker at arbejde med marketing eller allerede gør det. Det er alt lige fra kurser, der tager dine Googleanalytics-kompetencer til det næste level, eller kurser i hvordan du grafisk designer din hjemmeside i overensstemmelse med brugerens online adfærd.

   Mange er ikke uddannet jurister

   Jura handler om tolkning, anvendelse, tilpasning og virkning af retssystemets love og regler. Som jurist anvender og fortolker du lovene i praksis, hvilket kræver evnen til at tænke fremadrettet og løsningsorienteret. Det er et felt, som hele tiden udvikler sig, og det kræver derfor, at du hele tiden følger med i udviklingen af samfundet, samt i hvilke nye love og regler, der kommer til.
    
   Mange medarbejdere, der i dag sidder med et juridisk ansvar, er ikke nødvendigvis uddannet jurist, og de mange ændringer inden for feltet kan derfor være udfordrende. EU persondataforordningen (GDPR) samt beskyttelse af persondata ændres løbende. Det samme gælder de kontraktmæssige forhold og ferieloven i en organisation. Med efteruddannelse inden for dette område kan du sikre, at du besidder den nyeste viden til at håndtere de mange lovændringer.

   Få en økonomisk opdatering

   Som økonomimedarbejder er din jobfunktion afhængig af, at samfundet udvikler sig. Med et kursus inden for økonomi eller regnskab hos Teknologisk Institut kan du blive opdateret om aktuelle emner. Dermed får du styrket din grundlæggende viden inden for økonomi og regnskab, så du forbliver en attraktiv økonomimedarbejder.
    
   Læs også artiklerne:

   Vores kurser udbydes på engelsk

   Vi lever i et internationaliseret samfund, hvor mange organisationer benytter engelsk som koncernsprog og ofte har mange forskellige nationaliteter ansat. Hos Teknologisk Institut udbyder vi derfor stort set alle vores kurser på engelsk.

   Kan du ikke finde det kursus du ønsker på ovenstående link, er du velkommen til at kontakte?Kursusadministrationen?på +45 72 20 30 00.