Kurser

5 dages uddannelse

Led dig selv - og andre. 5 dages intensiv ledertransformation

25. - 29. april 2022 Fornalutx, Mallorca
20. - 24. juni 2022 Admont, Østrig
12. - 16. september 2022 Admont, Østrig
7. - 11. november 2022 Fornalutx, Mallorca
DKK  39.999
ekskl. moms
Nr. 90091 P

Deltag i et kraftfuldt supplement til gængse lederudviklingsprogrammer, og tag med til bjergene. Bjergene kan nemlig noget. De står urokkeligt med stilhed og ro, der skaber en følelse af ydmyghed og en unik ramme for at arbejde med dit lederskab. Skab en bedre og mere helstøbt sammenhæng mellem dig og dit ansvar, og opnå et lederskab, der ikke kun er forankret i styringsdiscipliner, excel-ark og KPI’er. Et lederskab, der er forankret i dig, dine værdier, og den forskel du gerne vil gøre.

Lyder det besnærende? Så find støvlerne frem, for vi skal ud og vandre i bjergene. På turens 5 refleksive, lærerige og transformerende dage skaber vi rammen for, at du kan forny dig selv og din lederrolle. At du kan skabe sammenhæng og balance mellem dine ønsker, ambitioner og din lederadfærd, og finde modet til at være det hele menneske i din lederrolle.
 
Vi arbejder med dit nærvær, din evne til at træde i karakter og din lyst til at tage dig selv fuldt og helt seriøst.
 

Formål og mål med dit lederskab

Omsæt dit lederskab til en balanceret og resultatskabende adfærd, der giver mening for dig, dine medarbejdere og den virksomhed, du arbejder for. Få en intens og dybere forståelse for, hvorfor og hvordan du gerne vil være leder. Arbejd med den adfærd i dagligdagen, der skaber de bedste resultater, den balance og det liv du søger og ønsker.
 

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig der vil mennesker, ledelse og fremdrift, samtidig med at du stiller krav til hvilken leder du ønsker at være.
Men, hvad har kærlighed og ledelse med hinanden at gøre?
 
Og hvad har nærvær, mod, refleksion og vandring i bjergene at gøre med ledelse? Svaret er, en helt ny mening og lyst til at lede på din måde så du gør en forskel.
 
Derfor er kurset er for dig, der brænder for at arbejde med mennesker, ledelse og fremdrift, stiller høje krav til dig selv og til den rolle, du ønsker at udfylde som leder, tør forandringen og er parat til at lade dig overraske og besidder vilje, åbenhed og ønsker aktivt at dele og byde ind
 

Typiske deltagere er

Fx erfarne projektledere, erfarne ledere, team- og mellemledere og direktionsmedlemmet. Det enkelte hold søges sammensat så deltagernes forskelligheder komplimenterer hinanden.

 

Udbytte

 • Bliv klar over, hvad du vil med dig selv og dit lederskab, og skab lyst til at lede på din helt egen måde
 • Få overblik, nærvær og ro samt tid til at tænke dine tanker
 • Fjern forhindringer og barrierer, så du finder ind til dit hjerte og din kærlighed til ledelse
 • Få mere arbejdsglæde, passion og virkelyst og deraf bedre resultater
 • Få konkrete værktøjer til at sætte din dagsorden på din måde
 • Forståelse, accept og indarbejdelse af ledelse som en relationel og ikke hierarkisk disciplin
 • Sparring på at overkomme barrierer i hverdagen

Form

Forløbet kombinerer vandring, refleksion, samtale og præsentation. Du får tid til at mærke efter og til at udforske din motivation for at være leder. Du arbejder med, hvordan du finder mod til at handle anderledes i dit aktuelle lederskab, til gavn for din arbejdsplads og til glæde for dig selv og dit team.
 
Med i prisen er følgende:
 • Intenst forløb med faglige indlæg, sparring med de tre ledelsescoaches og ro til at reflektere over dit lederskab
 • 3 x 1,5t. personlig opfølgning med din coach i op til 3 måneder efter hjemkomst
 • Netværk til andre ledere og Medlemskab af Leaders Network
 • Fly tur-retur, samt al transport under opholdet
 • 5 dages ophold på 4-stjernet hotel, inkl. fuld forplejning og adgang til spa-faciliteter
 • Opfølgning og coaching med din sparringspartner i 3 måneder efter hjemkomst
 
23668
23888
23886
Underviser

Lars Frisk Rossen

Lars har ledet hele sit liv. Fra kaptajn i Livgarden til Maersk, GN Store Nord og LEGO, har Lars ledet forandringer og forretningsinitiativer forankret i virksomhedernes respektive strategier. Ved at kombinere den nyeste teori, en legende tilgang til ledelse og sin personlige erfaring fra såvel Forsvaret som erhvervslivet, giver han dig anderledes og energiske veje til at opnå nye resultater i din ledelse.

Underviser

Poul Holck

Poul har beskæftiget sig med ledelse fra starten af karrieren i Livgarden, herunder som stabschef i Afghanistan og senere som bataljonschef med ansvar for godt 700 professionelle soldater. Herfra i så spændende virksomheder som Maersk, Carlsberg og Center for Ledelse. Poul har en næse for det gode ledelsesteam og den ledelsesadfærd, der skal til for at spille enkeltpersoner og organisationer gode.

Underviser

Michael Bosholdt

Michael har - efter han forlod Livgarden 2001 - arbejdet med ledelse, IT og undervisning. Sideløbende har han succesfuldt skabt, opbygget og drevet to virksomheder som ejerleder. Michael har en pragmatisk leder- og entreprenørtilgang til at få ting til at ske. Gennem opbyggelse af sine virksomheder kender Michael til alle processer, lange dage og tidsforbrug og har samtidig forsøgt at skabe, ikke kun vækst, men også balance i livet.

Vælg dato

Fornalutx, Mallorca
25. - 29. april 2022
Admont, Østrig
20. - 24. juni 2022
Admont, Østrig
12. - 16. september 2022
Fornalutx, Mallorca
7. - 11. november 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Vil du vide mere?

Selvledende medarbejdere - sådan leder du dem

Ønsker dine medarbejdere sig større spillerum og mulighed for at påvirke deres job? Selvledelse ses af mange virksomheder som en totalløsning til at dække alle behov...

Læs mere
 

TI-POD - EP #23: Personlig ledelsesstil

Podcast episode 23

Læs mere
 

Ledelse og filosofi kan være to sider af samme sag

Brug filosofien og menneskesynet fra de historiske perioder til at skabe en bedre forståelse af dine medarbejdere og din ledelsesstil.

Læs mere