Kurser

5 dages uddannelse 
Længerevarende forløb inden for et specifikt emne

Led dig selv - og andre. 5 dages intensiv lederuddannelse

12. - 16. september 2022 Østrig
7. - 11. november 2022 Mallorca
DKK  39.999
ekskl. moms
Nr. 90091 P

Deltag på vores 5 dages lederuddannelse, hvor du styrker såvel din faglige værktøjskasse som din personlige gennemslagskraft som leder. Uddannelse foregår enten i Østrig eller på Mallorca. Denne ramme giver dig et unikt afsæt for at arbejde intensivt med dit lederskab.

På uddannelsen skaber vi de bedste forudsætninger for, at der er bedre og mere helstøbt sammenhæng mellem dig, dine mål og dit ansvar, så du kan opnå et lederskab, der ikke kun er forankret i styringsdiscipliner, excel-ark og KPI’er. Du arbejder intensivt med dine værdier, din autenticitet, din tydelighed og transparens som leder, da vi mener, at det er de vigtigste forudsætninger for, at du opnår succes i dit lederskab.

Lyder det som en lederuddannelse for dig? Så find støvlerne frem for vi skal ud og vandre i bjergene. På turens fem intensive, refleksive og lærerige dage skaber vi rammen for, at du kan forny dig selv og din lederrolle. At du kan skabe sammenhæng og balance mellem dine ønsker, ambitioner og din lederadfærd og finde modet til at være det hele menneske i din lederrolle.

Vi arbejder både med dit nærvær og din evne til at træde fuldt i karakter som leder.

Formål og mål med dit lederskab

Omsæt dit lederskab til en resultatskabende og balanceret adfærd, der giver mening for dig, dine medarbejdere og den virksomhed, du arbejder for. Få en dybere forståelse for, hvorfor og hvordan du gerne vil være leder. Arbejd med den adfærd i dagligdagen, der skaber de bedste resultater og som afspejler den profil du ønsker at repræsentere som leder.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til ledere – både den nye og den mere erfarne. Det vigtige er, at du ønsker at arbejde intensivt med dit lederskab for at fremstå endnu mere autentisk, resultatskabende og i høj trivsel.

Derfor er kurset er for dig, der brænder for at arbejde med dig selv, med mennesker og med ledelse og fremdrift. Som type stiller du høje krav til dig selv og til din lederrolle – og du ønsker at udfylde rollen som leder på en måde, der skaber trivsel blandt dine medarbejdere. Du tør forandringen, er parat til at udvikle dig fagligt og personligt og besidder både vilje, åbenhed og et ønske om aktivt at dele og byde ind – herunder at blive opmærksom på den store forskel mellem adfærd og intention i dit lederskab.

Typiske deltagere er erfarne ledere, team- og mellemledere såvel som erfarne projektledere. Det enkelte hold søges sammensat så deltagernes forskelligheder komplementerer hinanden.

 

Udbytte

 • Sæt ord på, hvad der kendetegner den ledertype, som du ønsker at repræsentere
 • Lær, hvordan du øger din tydelighed og transparens i dit lederskab
 • Når hensigt og handlinger går hånd i hånd – få redskaber til at skabe denne overensstemmelse
 • Lær at fjerne forhindringer og barrierer, der står i vejen for at du kan udøve dit lederskab i overensstemmelse med dine værdier
 • Få mere arbejdsglæde, passion og virkelyst og deraf bedre resultater
 • Få konkrete værktøjer til at sætte din dagsorden på din måde
 • Forståelse, accept og indarbejdelse af ledelse som en relationel og ikke hierarkisk disciplin
 • Sparring på at overkomme barrierer i hverdagen

Det får du på uddannelsen

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Materiale på dansk

Materiale på dansk

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

På dette kursus vil der højest være MAKS DELTAGERE pr. hold.

Maks. 12 deltagere

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

På dette kursus er der mulighed for overnatning.

Overnatning på internat

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

Tæt på kursusstedet er der gratis parkering.

Gratis parkering

Indhold

 • Intenst forløb med faglige indlæg, sparring med de tre ledelsescoaches og ro til at reflektere over dit lederskab
 • 3 x 1,5 times personlig opfølgning med din coach i op til 3 måneder efter hjemkomst
 • Netværk til andre ledere og medlemskab af Leaders Network
 • Fly tur-retur samt al transport under opholdet
 • 5 dages ophold på 4-stjernet hotel, inkl. fuld forplejning og adgang til spa-faciliteter

Form

Forløbet kombinerer vandring, refleksion, samtale og præsentation. Du får tid til at udforske din motivation for at være leder. Du arbejder med, hvordan du finder mod til at handle anderledes i dit aktuelle lederskab, til gavn for din arbejdsplads og til glæde for dig selv og dit team.

 
25206
23888
23886
Underviser

Lars Frisk Rossen

Lars har ledet hele sit liv. Fra kaptajn i Livgarden til Maersk, GN Store Nord og LEGO, har Lars ledet forandringer og forretningsinitiativer forankret i virksomhedernes respektive strategier. Ved at kombinere den nyeste teori, en legende tilgang til ledelse og sin personlige erfaring fra såvel Forsvaret som erhvervslivet, giver han dig anderledes og energiske veje til at opnå nye resultater i din ledelse.

Underviser

Poul Holck

Poul har beskæftiget sig med ledelse fra starten af karrieren i Livgarden, herunder som stabschef i Afghanistan og senere som bataljonschef med ansvar for godt 700 professionelle soldater. Herfra i så spændende virksomheder som Maersk, Carlsberg og Center for Ledelse. Poul har en næse for det gode ledelsesteam og den ledelsesadfærd, der skal til for at spille enkeltpersoner og organisationer gode.

Underviser

Michael Bosholdt

Michael har - efter han forlod Livgarden 2001 - arbejdet med ledelse, IT og undervisning. Sideløbende har han succesfuldt skabt, opbygget og drevet to virksomheder som ejerleder. Michael har en pragmatisk leder- og entreprenørtilgang til at få ting til at ske. Gennem opbyggelse af sine virksomheder kender Michael til alle processer, lange dage og tidsforbrug og har samtidig forsøgt at skabe, ikke kun vækst, men også balance i livet.

Vælg dato

Østrig
12. - 16. september 2022
Mallorca
7. - 11. november 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Vil du vide mere?

Selvledende medarbejdere - sådan leder du dem

Ønsker dine medarbejdere sig større spillerum og mulighed for at påvirke deres job? Selvledelse ses af mange virksomheder som en totalløsning til at dække alle behov...

Læs mere
 

TI-POD - EP #23: Personlig ledelsesstil

Podcast episode 23

Læs mere
 

Ledelse og filosofi kan være to sider af samme sag

Brug filosofien og menneskesynet fra de historiske perioder til at skabe en bedre forståelse af dine medarbejdere og din ledelsesstil.

Læs mere