Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: Improving Your Personal Productivity

Med denne kursuspakke lærer du at organisere og prioritere dine opgaver, så du bliver mere effektiv og får bedre tid til dine vigtigste opgaver. Kurserne er designet til at forbedre og effektivisere din hverdag og på den måde sikre de bedste professionelle vilkår. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

online kurser

Bliv fortrolig med effektiv tidsstyring og få et mere harmonisk arbejdsliv

Tidsstyring, organisering og prioritering er effektive værktøjer til at forbedre din effektivitet og give dig en mere harmonisk hverdag. Værktøjerne hjælper dig og din virksomhed til at skabe bedre resultater gennem mere effektiv planlægning, fokus på hvilke opgaver, der i virkeligheden er de vigtigste og effektiv organisering. Du lærere også at holde fokus og at identificere tidsrøvere og opgaver der i virkeligheden ikke er så vigtige.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil forbedre din effektivitet og øge din arbejdsglæde ved at skabe ro og tid til de vigtige opgaver.

Udbytte

  • Lær hvordan du organiserer og rydder op i dine opgaver for at reducere spildtid og forebygge stress.
  • Lær at bruge din tid optimalt med tidsstyringsværktøjer og effektive to-do-lister.
  • Få helt styr på hvordan du prioriterer dine opgaver, holder fokus og undgår tidsrøvere.

Indhold i kursuspakken

Organize Your Physical and Digital Workspace
  • Lær hvordan du bliver mere effektiv ved at organisere din fysiske og digitale arbejdsplads. Når du rydder op og organiserer dit arbejdsområde, kan du forbedre din evne til at koncentrere dig, nå mål og blive mere effektiv. Du lærer principperne og processerne ved god organisering samt hvordan du får organisering gjort til en god vane.
Avoid Procrastination by Getting Organized Instead
  • Udskydelser gør dig ineffektiv og forårsager stress på samme tid. At udskyde vanskelige eller uoverskuelige opgaver, gør desværre ikke opgaverne lettere at få løst. Lær hvordan du opbygger selvdisciplin og bekæmper tidsspild, samt hvordan du prioriteter, og siger fra overfor uønskede opgaver.
Maximize Your Productivity by Managing Time and Tasks
  • Den tid du har til rådighed, er konstant, men ved at administrere din tid bedre, kan du øge din produktivitet. Lær at sætte mål, prioritere, tidsestimere og bruge forskellige typer to-do-lister effektivt. Jo bedre du forstår din egen personlige produktivitet, jo lettere er det at styre din tid effektivt.
Achieve Productivity in Your Personal Life
  • Et travlt personligt liv kan influere på dit produktivitetsniveau på jobbet. Lær at få styr på opgaverne i dit privatliv, så du ikke bliver stresset eller distraheret af dem når du er på arbejde. Du får også tips til at opnå en effektiv balance mellem arbejdsliv og fritid, og til at tage dig af din personlige trivsel.
Aligning Goals and Priorities to Manage Time
  • Alt for mange opgaver og alt for lidt tid? Moderne teknologi betyder, at vores arbejdsgivere kan nå os døgnet rundt, så tidsplansstyring og målsætning er vigtigere end nogensinde. Når du skal levere, er det essentielt at du styrer din tid effektivt. Lær at tilpasse dine mål til din arbejdsgivers forventninger; at tydeliggøre dine mål; og at prioritere dine vigtigste opgaver. Du får desuden indsigt i, hvordan du stiller de rigtige spørgsmål for at afklare mål, og hvordan du fastlægger og planlægger prioriteter baseret på dine mål.
Make the Time You Need: Get Organized
  • Risikoen for fejl eller stress øges, når du ikke bruger tid på at organisere din tid. Lær hvordan tidsplanstyring kan hjælpe dig med at genvinde kontrollen over din tid og hvordan du udnytter din personlighed for at øge din produktivitet og håndtere tidsrøvere. Du lærer desuden, hvordan du opretter praktiske huskelister og holder dem relevante og realistiske.
The Art of Staying Focused
  • Selv hvis du ved, hvad du bør prioritere, kan du komme ud for at miste fokus. Uanset hvem du er, og hvad du arbejder med, kan det være svært at fokusere på arbejdet. Selv med den rigtige tidsplanstyring og organisering er det let blive distraheret, hvis du ikke er forsigtig. Dette kursus lærer dig, hvordan du holder dig fokuseret og opdateret. Du lærer strategier til at håndtere fokusudfordringer og distraktioner på arbejdet og til at undgå træthed. Du lærer også at styrer din tid og at afvise opgaver, du ikke prioriterer højt; at justere dit fokus til at håndtere ændringer; og at genvinde fokus, når du har mistet overblikket.

 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 7 kurser og kan gennemføres på ca. 3 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Se også vores tilstedeværelseskurser

"Personlig effektivitet", som vi afholder på en af vores fysiske lokationer, kunne også være interessant for dig.

Downloads
Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på