Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: Marketing in the Digital Age

Tilmelding

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  1.499
ekskl. moms
Nr. 90891 P

Med denne kursuspakke bliver du introduceret til sociale medier og søgemaskiner. Du får helt styr på begreber som SEO, SEM og The Digital Marketing Funnel, og du bliver i stand til at kunne udarbejde din egen digitale marketingsstrategi. Kurset foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Online kursus

Få styr på den digitale marketing

Marketing er konstant i forandring, og især online tilstedeværelse har ændret sig. Med dette online kursus får du styr på, hvordan din virksomhed bliver synlig online, og hvordan du bedst kan interagere med dine kunder online.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til kommunikation- og marketingmedarbejdere, som ønsker at implementere digitale platforme eller allerede benytter digitale platforme til virksomhedens kommunikation.

Udbytte

  • Lær hvordan du når ud til dine kunder via digitale platforme
  • Få styr på søgemaskiner med Search Engine Marketing (SEM) og Search Engine Optimization (SEO)
  • Lær at håndtere henvendelser på digitale kanaler som f.eks. sociale medier, så din virksomhed opretholder et godt omdømme
  • Bliv introduceret til udarbejdelse af en effektiv digital marketingsstrategi

Indhold

Reaching Customers Digitally
  • Lær at nå ud til dine kunder med den rigtige marketingstrategi. Lær om digital marketing planlægning og de sociale mediers rolle i marketing.
Helping Customers Find You
  • Forbrugere benytter søgemaskiner såsom Google til at finde information om produkter og tjenester. For at din virksomhed bliver synlig for kunderne, er du nødt til at benytte Search Engine Marketing (SEM). Få et overblik over både Search Engine Marketing (SEM) og Search Engine Optimization (SEO), så du kan optimere din synlighed på søgemaskinerne.
Managing Your Corporate Reputation Online
  • Sociale medier, anmeldelsessider og online netværk er måder, du kan ramme dine forbrugere på og nå ud til dine kunder. Disse kanaler er dog også steder, hvor forbrugerne kan bedømme og klage over virksomheder, og det er derfor vigtigt at have gode online kommunikative færdigheder. Få værktøjerne til at kommunikere effektivt på de digitale kanaler med dette kursus.

 

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 3 kurser

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker undervejs, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

 

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk