Praktiske oplysninger

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Praktiske oplysninger

Transport til Teknologisk Institut i Aarhus og Taastrup
 

Offentligt transport til Teknologisk Institut i Aarhus
Kommer du med bus, kan du med fordel tage linjerne 1A, 2A & 4A, der kører næste lige til døren. Stå af ved stoppestedet Langenæs/Marselisborg Hospital.

Offentligt transport til Teknologisk Institut Taastrup
Tættest på Teknologisk Institut ligger Høje Taastrup Station, som du kan komme til med S-tog, regional- eller intercitytog. Det tager ca. 15-20 min. at gå fra Høje Taastrup station til Teknologisk Institut.

Du kan også vælge at tage 400S mod Ballerup St. eller Lyngby St. Du kan også tage 40E mod DTU (Rævehøjvej) eller 127 mod Ishøj St., som går direkte til Teknologisk Institut fra Høje Taastrup station. Det tager ca. 3-5 min. fra stationen. 400S går ca. hver 10 min. i myldretiden.

Parkering
Der er gratis parkering i afmærkede båse på Teknologisk Institut i Aarhus.

Parkering kræver brug af p-skive samt digital p-tilladelse. Du får din digitale p-tilladelse ved at registrere din nummerplade i receptionen i Hovedindgangen. Se skiltning på p-pladsen.

Der er fri parkering på hele Teknologisk Instituts område i Taastrup.

Overnatningsmuligheder
Hvis du har brug for overnatning i forbindelse med et arrangement i Taastrup/Aarhus, kan vi henvise dig til et af de hoteller, Teknologisk Institut har indgået samarbejdsaftale med. Book selv hotellet og oplys, at du skal deltage på et arrangement hos Teknologisk Institut.

Kursusbevis/certificering
Der udstedes kursusbevis efter hvert kursus. Beviset udstedes dog kun til deltagere, der har deltaget mindst 85 % af undervisningstiden. Ved certificeringsforløb udstedes certifikatet til deltagere, der har bestået eksamen samt deltaget mindst 85 % af undervisningstiden.

Virksomhedstilpassede kurser og rådgivning
Vi tilbyder også virksomhedstilpassede kurser og rådgivningsydelser

Lokaleleje af IT-lokaler
Lej dig ind i nogle af Danmarks mest professionelle rammer for IT-kurser

Adresser og kontakt
Få oplysning om adresser og kontaktpersoner på Teknologisk Institut

Modtag nyheder
Ønsker du at modtage nyheder om aktuelle kurser og konferencer? Tilmeld dig vores mailingliste

Rettelser til Teknologisk Instituts adressedatabase
Vi bestræber os på, at vores database er fuldt opdateret. Har du ændringer til navn og firmaoplysninger, eller ønsker du at blive slettet fra vores adressedatabase, beder vi dig sende en mail til data@teknologisk.dk med nuværende registrering samt ændring.

Forbehold for ændringer
Teknologisk Institut tager forbehold for ændringer af tid, sted, underviser, indhold, pris samt eventuelle trykfejl.

Yderligere information
Har du brug for uddybende information om arrangementets faglige indhold, er du velkommen til at kontakte vores kursusadministration på kurser@teknologisk.dk eller tlf. 72 20 30 00.