Kurser

4 dages virtuelt kursus 
Online læring med live underviser

PRINCE2® Foundation - med forberedelsesdag (Virtuelt)

26. august til 25. september 2024 Virtuelt kursus
4. november til 4. december 2024 Virtuelt kursus
10. marts til 9. april 2025 Virtuelt kursus
DKK  14.999
ekskl. moms
Nr. 90650 P
Tilmeld dig
170 har allerede deltaget
4,5
Fremragende
43 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Bliv fortrolig med PRINCE2® og bliv certificeret i PRINCE2® Foundation 6th edition. Dette kursus er IKKE e-learning, men et kursus der bliver afholdt i et virtuelt klasselokale, hvor du har fuld adgang til din underviser, medkursister og mulighed for at stille spørgsmål. Du bliver guidet hele vejen fra introduktion til din certificering. Og det hele sker i dine egne rammer.

PRINCE2 er verdens mest benyttede projektstyringsmetode. På dette kursus og med denne certificering får du kendskab til en international anerkendt Best Practice metode, der benyttes af virksomheder i hele verden. Med PRINCE2 metoden vil du øge succesraten i dine projekter og få minimeret risikoen for fejl i dine projekter. PRINCE2 Foundation vil give dig en grundlæggende viden om metoden og du vil være forberedt til eksamen.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til nye og kommende projektledere, projektdeltagere, projektadministratorer, projektchefer og styregruppedeltagere. Det er en fordel, hvis du har erfaring med projektarbejde.

Udbytte

 • En grundig indføring i PRINCE2 metoden
 • Viden om de fordele metoden tilbyder
 • Et indgående kendskab til Best Practice på området
 • En metode og værktøjer, der klæder dig på til arbejdet som PRINCE2-projektleder
 • Den nødvendige viden til at kunne bestå PRINCE2 Foundation eksamen, som du kan tage efter kurset

Det får du på det virtuelle kursus

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

Certificeret underviser.png

Certificeret underviser

På dette kursus vil der højest være MAKS DELTAGERE pr. hold.

Maks. 16 deltagere

Mulighed for at tage certificering.

Certificering / eksamen

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

For at sikre den bedste læring vil der være mulighed for casearbejde.

Casearbejde

Materiale på dansk

Materiale på dansk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Certificeret træningsorganisation

Indhold

Dag 1: Forberedelsesdag (2 timer)
 • Grundig introduktion til materialer og forberedelsesopgaven
 • Grundlæggende forståelse af projektstyringsmetoden PRINCE2, der vil forberede dig til selve kursusdagene og giver dig en introduktion til PRINCE2
 • Studiegrupper vil blive etableret
Selvstudieperiode
 • Du skal forvente at bruge ca. 25-30 timer på egen forberedelse i selvstudieperioden. I denne periode træner du brugen af metoden ved at arbejde med en case, og du har mulighed for at sparre med underviseren og de øvrige deltagere.
 • I selvstudieperioden skal du:
  - Læse PRINCE2 manualen og relatere PRINCE2 til dit praktisk projektarbejde
  - Arbejde med en praktisk PRINCE2 case
  - Arbejde i de virtuelle studiegruppe
1 seminar der forbereder dig til kursusdagene (á 1 time)
 • Vi følger dig i selvstudieperioden, hvor vi har 2 seminarer á 1 times varighed. Her har du mulighed for at stille spørgsmål til din underviser, diskutere uklarheder og blive fortrolig med den virtuelle platform. På disse dage fastsætter vi sammen de projekter, som vi gerne vil arbejde videre med på kursusdagene. Det er vigtigt at deltage.
Kursusdage (3 dage, kl. 9.00-15.30)
 • Her vil du få en fuld gennemgang af projektstyringsmetoden PRINCE2, samtidigt med at vi sikrer refleksion og praksisnærhed. Det hele vil foregå virtuelt ved en veksling mellem PRINCE2 gennemgang, gruppearbejde i virtuelle breakout rooms og diskussioner i plenum, så vi sikrer optimale rammer for refleksion, læring og forankring.
  - Grundlæggende indføring i PRINCE2 principperne
  - Grundig gennemgang af processer og aktiviteter
  - Grundig gennemgang af PRINCE2 temaer
2 seminarer der forbereder dig til eksamen (á 2 timer)
 • Efter kurset vil der være 2 virtuelle eksamenstrænings-seminarer med din underviser, hvor du vil blive trænet i at være helt skarp på eksamensformatet, får mulighed for at stille spørgsmål og blive bekendt med hvordan en web-proctored eksamen forgår.
  - 2 x virtuelle seminarer, hvor du kan stille eksamens-spørgsmål til din underviser
  - Gennemgang af emner fra kursusdagene
  - Gode råd til en online web-proctored eksamen/certificering

Anmeldelser af PRINCE2® Foundation - med forberedelsesdag (Virtuelt)

4,5
 
Fremragende Baseret på 43 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt

Form

Kurset er bygget op med en forberedelsesdag, en selvstudieperiode og 3 kursusdage som gennemføres virtuelt. Forud for forberedelsesdagen vil du modtage kursusmaterialet med posten. På kurset er der dels fokus på den teoretiske gennemgang og dels Best Practice erfaringer med den praktiske anvendelse af PRINCE2.

Eksamen/certificering (inkluderet i prisen)

Når du har gennemført de virtuelle kursusdage, vil du få tilsendt en voucher til web-proctored eksamen, som du kan bestille via PeopleCert. Du vælger selv dato, tid og sted for din eksamen, så du kan tage den i egne rammer.

Vi gør opmærksom på følgende krav til en web-proctored eksamen:

 • At du har et Foto-ID (Kørekort, Pas eller andet ID med foto, fødselsdato)
 • Et sted hvor der er stille (ingen andre kommer ind) og hvor du har et ryddeligt skrivebord
 • Eksternt eller integreret web-kamera, der kan flyttes 360 grader
 • En computer med en skærmopløsning på 1024x768 og en skærmstørrelse på minimum 15” (anbefales)
 • Windows® 10 (Windows 10S supporters ikke), Windows® 8.1, Windows® 8, macOS Sierra (10.12), macOS High Sierra (10.13), macOS Mojave (10.14), macOS Catalina (10.15) eller macOS Big Sur (11)
 • Internetforbindelse på mindst 4 Mbps (up/down)
 • Højtalere og mikrofon

Teknologisk Institut tilbyder denne certificering som akkrediteret træningsorganisation (ATO) under eksamensinstituttet PeopleCert, som på vegne af AXELOS er ansvarlige for godkendelse af undervisere, auditering af administrative processer samt levering af akkrediteret materiale og eksamener.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Få overblik over kursusmulighederne med PRINCE2®

PRINCE2® er et af verdens mest benyttede projektmetoder. Her giver vi dig et overblik over de mange kursus- og certificeringsmuligheder, der findes.

Læs mere om dine muligheder med PRINCE2®

23841
24592
24593
24594
29056
28676
Underviser

Anders Murmann

4.51/5 (289 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Anders er civilingeniør og arbejder til dagligt som Senior IT-projektleder og programleder indenfor kollektiv transport, hvor han blandt andet har været med til at implementere Rejsekort-systemet. Han har mere end 15 års erfaring med metodeorienteret projekt- og porteføljeledelse, har indført projektmetoder i virksomheder og arbejdet med tilpasning af projektmetoder. Anders har særligt fokus på kursisternes individuelle udbytte af undervisningen.

Underviser

Anne Dam Jensen

4.72/5 (742 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Anne er uddannet Cand.scient./Ph.D og har i 15 år arbejdet med projekter og ledelse indenfor grundforskningen og Biotek/Medico. De sidste 10 år har hun arbejdet som konsulent og underviser og har bl.a. uddannet mere end 3000 projektledere i projektstyring og PRINCE2®. Udover undervisning i PRINCE2®, underviser Anne også i PRINCE2 Agile® Practitioner. For Anne er det vigtigt at inddrage praksisnære eksempler og kursisternes medbragte viden i undervisningen.

Underviser

Charlotte Cordua

4.81/5 (202 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Charlotte har 15 års erfaring med projektledelse af udviklings-, implementerings- og forandringsprojekter. Hun har været teamleder og har erfaring med udvikling og ledelse af medarbejdere. Charlotte underviser i projektledelse med fokus på de styringsmæssige og ledelsesmæssige elementer, herunder PRINCE2®. I Charlottes undervisning er læring, praksis og pragmatisme i fokus, så deltagernes virkelighed bliver inddraget og lægger vægt på forståelse for og kritisk stillingtagen til teori og metode.

Underviser

Flemming Wegeberg

4.72/5 (268 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Flemming har i mere end 20 år været ansvarlig for en lang række projekter på såvel projektledelses- som ledelsesniveau. Han afholder projektledelseskurser i både traditionel projektledelse og agile metoder og teknikker. Udover PRINCE2® er Flemming certificeret i PRINCE2 Agile®, MSP®, AgilePM® og ITIL®. Som erfaren underviser er Flemmings varemærke aktiv inddragelse af kursisterne i undervisningen med fokus på kursisternes praktiske erfaring samt Flemmings egen erfaring.

Underviser

Michael Fleron

4.54/5 (619 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Michael har en Master i projektledelse, er certificeret i PRINCE2® og PRINCE2 Agile® og har arbejdet med projekter de sidste 20 år primært med organisationsudvikling og forandringsprojekter. Udover PRINCE2® har Michael trænet og undervist indenfor Projektstyring – teknikker og værktøjer. I undervisningen ligger Michael stor vægt på inddragelse af kursisternes erfaring og egen praksis i projekterne.

Underviser

Rune Josefsen

4.88/5 (88 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Rune er seniorkonsulent med mere end 25 års erfaring med projektledelse i virksomheder i Danmark og udlandet. Han har erfaring fra projekter indenfor både den private- og den offentlige sektor. Med 25 års undervisningserfaring og mere end 1000 kursister uddannet, lægger Rune vægt på konstant at relatere teorier til praktiske eksempler fra sin egen erfaring, så stoffet bliver levende og tilgængeligt. Rune er uddannet Cand. Scient. Soc, er akkrediteret trainer i PRINCE2® og Six Sigma Black Belt.

Vælg dato

Virtuelt kursus
26. august til 25. september 2024
Virtuelt kursus
4. november til 4. december 2024
Virtuelt kursus
10. marts til 9. april 2025