Kurser

Nyt1 dags kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Professional Scrum Facilitation Skills (PSFS)

1. marts 2023 Taastrup
10. marts 2023 Aarhus
26. april 2023 Taastrup
24. maj 2023 Taastrup
DKK  6.499
ekskl. moms
Nr. 91235 P

Professional Scrum Facilitation Skills (PSFS) er et interaktivt kursus, der er designet til at hjælpe teams og enkeltpersoner med at udvikle færdigheder inden for facilitering, så de kan hjælpe teams til bedre at løse problemer, opnå enighed og fremme gennemsigtighed.

Blive en bedre facilitator så du kan forbedre interaktion i et Scrum Team

Fantastiske Scrum Teams er self-managing, tværfunktionelle og har de nødvendige evner og færdigheder til at skabe værdifulde resultater.

Interaktioner i teams går dog ikke altid som forventet og kan forårsage konflikter eller blokeringer. Effektiv facilitering kan hjælpe teamet med at håndtere udfordringer og skabe de ønskede resultater.

Deltagerprofil

Dette kursus er målrettet dig, der er en erfaren Scrum-professionel, der er interesserede i at lære, hvordan du bruger facilitering til at forbedre teamsamarbejde og reducere konflikter. Det er ideelt for alle Scrum Team medlemmer (Scrum Masters, Developers og Product Owners), Scrum og Agile Coaches samt konsulenter, der har viden om og erfaring med Scrum.

Udbytte

  • Få indblik i, hvordan faciliteringsprincipper og Scrum-værdierne spiller en rolle for at styrke et sundt samarbejde inden for Scrum Teams
  • Opnå faciliteringsevner til at udnytte og fokusere på fordelene ved forskellige perspektiver på et team med varierende teamdynamik
  • Lær at anvende faciliteringsprincipper og -teknikker til at forbedre Scrum Events samt og andre interaktioner
  • Bliv bedre til at lede teamsamarbejde og fremme deltagernes beslutningstagen ved hjælp af et facilitator-ståsted og en værktøjskasse af teknikker

På dette 1-dags færdighedskursus, vil du lære, hvordan du bliver en bedre facilitator, som kan skabe bedre interaktioner med dit Scrum Team, interessenter og kunder. Du vil lære, hvordan du kan bruge facilitering som bevidst ståsted og understøtte Scrum værdier. Du vil få mulighed for at håndtere en række typiske Scrum-relaterede scenarier ved at anvende flere faciliterings teknikker, som du kan tilføje til din samling af agile praksisser.

Test og Certificering

Alle deltagere, der gennemfører kurset Professional Scrum Facilitation Skills, vil modtage en adgangskode til at prøve Professional Scrum Facilitation Skills certificeringen. PSFS deltagere, der forsøger PSFS certificeringen inden for 14 dage efter kurset og ikke scorer mindst 85 %, vil få tildelt et 2. forsøg uden ekstra omkostninger.

  • Antal spørgsmål: 20
  • Tid: 30 minutter
  • Format: Multiple choice

Da det er et nyt kursus med ny certificering, er der ikke en beståelses pct. endnu. Pt. kan du kun få certificeringen ved at deltage på kurset. Den kan ikke købes for sig den selv.

Bemærk

Undervisningen foregår på dansk, men materiale og certificering er på engelsk.

26163
Underviser

Mads Troels

Mads er Professional Scrum Trainer hos Scrum.org og er en af de mest erfarne i Danmark inden for implementering af og praktisk arbejde med Scrum. Han har mere end 10 års erfaring med Agile teknikker fra flere danske og internationale virksomheder, og har indført Scrum i fire forskellige virksomheder. Mads er bl.a. Certified Professional Scrum Trainer ved Scrum.org, PSM I+II, PSPO I+II, CSM, CSPO, CSP, Management 3.0 Trainer og certificeret i ”Training from the Back of the Room”.

Vælg dato

Taastrup
1. marts 2023
Aarhus
10. marts 2023
Taastrup
26. april 2023
Taastrup
24. maj 2023
Aarhus
26. maj 2023

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk