Kurser

1 dags kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Professional Scrum Facilitation Skills (PSFS)

3. september 2024 Taastrup
19. september 2024 Aarhus
29. november 2024 Taastrup
7. marts 2025 Taastrup
DKK  6.499
ekskl. moms
Nr. 91235 P

Professional Scrum Facilitation Skills (PSFS) er et interaktivt kursus, der er designet til at hjælpe teams og enkeltpersoner med at udvikle færdigheder inden for facilitering, så de kan hjælpe teams til bedre at løse problemer, opnå enighed og fremme gennemsigtighed.

Blive en bedre facilitator så du kan forbedre interaktion i et Scrum Team

Fantastiske Scrum Teams er self-managing, tværfunktionelle og har de nødvendige evner og færdigheder til at skabe værdifulde resultater.

Interaktioner i teams går dog ikke altid som forventet og kan forårsage konflikter eller blokeringer. Effektiv facilitering kan hjælpe teamet med at håndtere udfordringer og skabe de ønskede resultater.

Deltagerprofil

Dette kursus er målrettet dig, der er en erfaren Scrum-professionel, der er interesserede i at lære, hvordan du bruger facilitering til at forbedre teamsamarbejde og reducere konflikter. Det er ideelt for alle Scrum Team medlemmer (Scrum Masters, Developers og Product Owners), Scrum og Agile Coaches samt konsulenter, der har viden om og erfaring med Scrum.

Udbytte

  • Få indblik i, hvordan faciliteringsprincipper og Scrum-værdierne spiller en rolle for at styrke et sundt samarbejde inden for Scrum Teams
  • Opnå faciliteringsevner til at udnytte og fokusere på fordelene ved forskellige perspektiver på et team med varierende teamdynamik
  • Lær at anvende faciliteringsprincipper og -teknikker til at forbedre Scrum Events samt og andre interaktioner
  • Bliv bedre til at lede teamsamarbejde og fremme deltagernes beslutningstagen ved hjælp af et facilitator-ståsted og en værktøjskasse af teknikker

Det får du på kurset

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

Certificeret underviser.png

Certificeret underviser

På dette kursus vil der højest være MAKS DELTAGERE pr. hold.

Maks. 15 deltagere

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

Mulighed for at tage certificering.

Certificering / eksamen

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Materiale på engelsk

Materiale på engelsk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Tæt på kursusstedet er der gratis parkering.

Gratis parkering

På dette 1-dags færdighedskursus, vil du lære, hvordan du bliver en bedre facilitator, som kan skabe bedre interaktioner med dit Scrum Team, interessenter og kunder. Du vil lære, hvordan du kan bruge facilitering som bevidst ståsted og understøtte Scrum værdier. Du vil få mulighed for at håndtere en række typiske Scrum-relaterede scenarier ved at anvende flere faciliterings teknikker, som du kan tilføje til din samling af agile praksisser.

Test og Certificering

Alle deltagere, der gennemfører kurset Professional Scrum Facilitation Skills, vil modtage en adgangskode til at prøve Professional Scrum Facilitation Skills certificeringen. PSFS deltagere, der forsøger PSFS certificeringen inden for 14 dage efter kurset og ikke scorer mindst 85 %, vil få tildelt et 2. forsøg uden ekstra omkostninger.

  • Antal spørgsmål: 20
  • Tid: 30 minutter
  • Format: Multiple choice

Da det er et nyt kursus med ny certificering, er der ikke en beståelses pct. endnu. Pt. kan du kun få certificeringen ved at deltage på kurset. Den kan ikke købes for sig den selv.

Bemærk

Undervisningen foregår på dansk, men materiale og certificering er på engelsk.

26484
Underviser

Martin Ellemann Olesen

4.8/5 (20 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Martin har over 20 års erfaring med ledelse og udvikling af organisationer som rådgiver, senior manager, afdelings- og projektleder. Martin er certificeret Professional Scrum træner ved Scrum.org og har en Executive Master i Management Development (MMD) fra CBS med speciale i hvordan Agile påvirker samspillet mellem ledere og medarbejdere. Martin lægger i undervisningen vægt på, at du får konkrete ledelsesværktøjer med hjem via blanding af teori, øvelser og inddragelse af deltagernes erfaringer.

Vælg dato

Taastrup
3. september 2024
Aarhus
19. september 2024
Taastrup
29. november 2024
Taastrup
7. marts 2025
Aarhus
9. maj 2025