Vil du lære at skrive effektive, tilgængelige og engagerende tekster til nettet? Det er altafgørende, at du forstår, hvordan vi læser på web og mobil, så du kan skære igennem og komme direkte til sagen. I løbet af kurset lærer du de grundlæggende regler for at skrive tilgængeligt indhold, især med fokus på ALT-tekster, så dit indhold bliver anvendeligt for alle.
Moderne webtekster er nemme at komme ind i, og hurtige at komme ud af igen. Der er kun 24 timer i døgnet, og vores læsere har som regel andet at lave end at lede efter indhold på vores websteder. Du har brug for konkrete metoder og viden, når du skal skære helt ind til det essentielle i en tekst, uden at miste informationer eller gøre teksten kedelig. Dette lærer du meget mere om på kurset.
Kurset er for dig, der skriver og redigerer tekster til nettet og intranettet. Du kan fx være webredaktør, sekretær, kommunikationsmedarbejder etc. Så længe du arbejder med formidling på nettet.
Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære
Kursusbevis
Erfaren underviser
Fuld forplejning
Øvelser og inddragelse
Materiale
Gratis parkering
Du får desuden bogen "Letting Go of the Words, Writing Web Content that Works" af Janice Redish - en grundig og dybdegående bog om at skrive godt indhold til nettet.
Underviseren er en meget behagelig underviser, og kurset var en god blanding af teori og hands-on, med mange brugbare praktiske værktøjer, man kan bruge i sit arbejde efterfølgende.- Charlotte Sarah Stuhr TEC, Technical Education Copenhagen
Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg, praktiske øvelser og diskussioner. Du får rig mulighed for at stille spørgsmål og få sparring fra underviseren og de andre deltagere, hvis du står overfor specifikke udfordringer med tekstarbejdet i din virksomhed.
Lars Michael er specialist i anvendeligt design og indhold til nettet. Han har arbejdet professionelt med digitalt indhold siden 1996, både som journalist på fremtrædende medier som DR Nyheder, og som selvstændig webkonsulent. Lars Michael er IAAP-certificeret og tidligere medlem af Dansk Standards udvalg for IT-tilgængelighed. Han er medoversætter på standarden for webtilgængelighed, WCAG 2.1 samt en engageret og erfaren underviser, som er vant til at formidle til mange forskellige målgrupper.
Taastrup 15. - 16. juni 2023 Garantifor afholdelse | |
Taastrup 30. - 31. august 2023 | |
Aarhus 11. - 12. oktober 2023 | |
Taastrup 30. - 31. oktober 2023 | |
Taastrup 11. - 12. december 2023 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk
God kommunikation er, når modtageren forstår, hvad du skriver, og gør det, som du gerne vil have ham eller hende til at gøre. Få 4 gode råd til godt sprog her.
Læs mereVaner og fodfejl kan stå i vejen for den gode dialog med dit digitale publikum - fang dem selv først og opbyg varige relationer med din modtager på nettet
Har du prøvet at få en e-mail fra en kollega eller et brev i e-boks, hvor sproget er unødvendigt kompliceret og formuleringerne snørklede og uforståelige? Hvis ja, s...
Hvilket komma sætter vi egentligt i Danmark? Sætter vi grammatisk komma, eller sætter vi nyt komma? Få svaret og lær nogle vigtige huskeregler omkring at sætte komma...
Podcast episode 24