TI-POD - EP #1: Bedre møder

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #1: Bedre møder

Sæt dine møder på A-holdet

Mange oplever, at møder sluger en stor del af deres arbejdstid. Undersøgelser viser, at der er noget om snakken – blandt ledere bruges der i gennemsnit 10 timer om ugen på møder. Men er mødetid effektiv tid? Ikke altid.

Møder kan være ren spildtid, hvis ikke der er et klart mål med mødet – og hvis ikke mødet bliver gennemført efter en klar plan.

”Møder kan dræne, og møder kan give masser af energi” – sådan siger Kirsten Andersen, der er erfaren underviser i blandt andet mødeledelse og mødekultur. Sammen med Claus Bekker Jensen har hun desuden skrevet bogen ”Bedre mødekultur”.

I denne episode giver hun sit bud på, hvordan vi kan effektivisere vores brug af møder – og dermed tager vi hul på et tema om effektivitet, som løber over i alt 3 episoder.

Lyt med og få svaret på:

  • Hvad er A-møder og hvad er B-møder?
  • Er der møder, der ikke burde være møder?
  • 5 gode råd til den ansvarlige mødeleder
  • Hvad kan du selv gøre som mødedeltager for sikre et effektivt møde?
  • Hvordan løser man klassiske tidsslugende mødeudfordringer, som fx uforberedte deltagere og diskussionen, der løber af sporet?

Lyt til episode #1 her:

Lær mere om effektive møder

Teaservideo:


Abonner på TI Pod

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.


<< Tilbage til oversigt